Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Φιλική» εντός έδρας νίκη του Παναιγιάλειου επί του Ζευγολατιού - ΦΩΤΟ

«Φιλική» εντός έδρας νίκη του Παναιγιάλε...

Οι Αιγιώτες επικράτησαν με 4-0

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Παναιγιάλειος σήμερα κέρδισε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Α.Ο. Ζευγολατιού με σκορ 4-0, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ήταν το υπ’ αριθόν 10 για τους «μελανόλευκους», που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των φετινών υποχρεώσεών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής, ωστόσο οι παίκτες του Παναιγιάλειου επέδειξαν σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να εφαρμόσουν τα όσα «διδάσκονται» στις προπονήσεις από τον τεχνικό του, Νίκο Κουρμπανά, που χρησιμοποίησε σήμερα 24 «μελανόλευκους» (δεν αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Τσουρής, Σμίλτος).

Τα τέρματα για τους «μελανόλευκους» πέτυχαν οι Σταματής (12΄), Κόκκορης (47΄ και 88΄) και Γεωργακόπουλος (55΄), ενώ δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αρχικά σε κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο 8΄ και ακολούθως σε σουτ του Κοντοχρήστου στο 90΄.

Ο σημερινός φιλικός αγώνας ήταν το τελευταίο τεστ πριν από το παιχνίδι κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη στο Αίγιο, όπου ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης (ώρα έναρξης 8.30μ.μ.).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Σταματής, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Γκούφας

(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Τσάπαλος, Ρέλλας, Βλάχος, Βατουσιάδης, Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Ντέμο, Μπρους, Γκούμας,  Κριστέτο, Κάναλς, Γεωργακόπουλος, Κόκκορης)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι οι παίκτες έλαβαν μέρος στην προπόνηση του Παναιγιάλειου - Το Σάββατο φιλικό με Ζευγολατιό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports