Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για ναρκω...

Βρέθηκαν ένας 19χρονος και δύο 24χρονοι με μικροποσότητα κάνναβης

Τρείς συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Πάτρα, τον Πύργο και το Αγρίνιο για κατοχή ναρκωτικών.  Ένας 19χρονος και δυο 24χρονοι βρέθηκαν με μικροποσότητα κάνναβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε (7,4) γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν (7,2) γραμμάρια κάνναβης.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δυο άντρες για ναρκωτικά στην Αιτωλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις