Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καμίνι χθες βράδυ το "Τόφαλος"- Ζέστη κι ανεπαρκής κλιματισμός έκαναν ανυπόφορη την κατάσταση-Επιστρατεύτηκαν βεντάλιες, νερά και σημαιάκια...-ΦΩΤΟ

Καμίνι χθες βράδυ το "Τόφαλος"...

Οι καιρικές συνθήκες και ο…κλιματισμός δεν μας έκαναν την χάρη

Μεγάλη οργανωτική επιτυχία είχε η χθεσινή πρώτη μέρα του Διεθνούς Τουρνουά της Πάτρας με τις ομάδες και τον κόσμου που το παρακολούθησε να απολαμβάνουν πλούσιο θέαμα σε υψηλό επίπεδο φιλοξενίας. Οι καιρικές συνθήκες και ο…κλιματισμός όμως δεν μας έκαναν την χάρη.

Το κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» σε μία από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού και με τα επίπεδα υγρασίας στα ύψη, έμοιαζε με καμίνι. Όσο το γήπεδο γέμιζε και η θερμοκρασία του κοινού ανέβαινε, η ατμόσφαιρα γινόταν αποπνικτική.

Ο κόσμος καθόταν όρθιος μέχρι και στα κάγκελα, ενώ ο εξαερισμός του κλειστού δεν έφτανε να ανακυκλώσει ούτε τον καυτό αέρα της ατμόσφαιρας.

Με αποτέλεσμα όπου γυρνούσε το μάτι σου να έβλεπες ανθρώπους που προσπαθούσαν να δροσιστούν με κάθε μέσο.

Αυτοσχέδιες βεντάλιες, πραγματικές βεντάλιες, εισιτήρια αγώνα, μέχρι και…σημαίες επιστρατεύτηκαν για να δροσιστεί ο κόσμος που δεν έχανε ευκαιρία να βγει μέχρι και έξω από κλειστό για να πάρει μια ανάσα «δροσιάς».

Το φαινόμενο ένιωσαν στο «πετσί» τους και οι παίχτες στο παρκέ, που σε κάθε ευκαιρία δροσίζονταν με νερά και αυτοσχέδιους ανεμιστήρες από πετσέτες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα από την Πάτρα με "κατοστάρα" για την Εθνική-Μοναδική λατρεία από τον κόσμο-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports