Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι δυνατές υποδομές του ΝΟΠ

Πόλο: Οι δυνατές υποδομές του ΝΟΠ

Με συνεχόμενες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι  Μίνι Παίδες του Ν.Ο.Π. προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθληματος υδατοσφαιρισης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, μετά τους Νέους Άνδρες και τους έφηβους, ο Ν.Ο.Π. για πρωτη φορα στην ιστορία του, βαζει τρεις ηλικιακές ομάδες στην τελική φάση τα τελευταία δύο χρόνια.

Αν προσθέσουμε και την επιτυχημένη παρουσία των ακαδημιών του πατρινού ομίλου στο διεθνές τουρνουά Habba Wabba στην Ιταλία, επιβεβαιώνει ότι ο ΝΟΠ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μεγάλο βάρος  στα ηλικιακά τμήματα.

Στον Β' Όμιλο Αθήνας της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων κληρώθηκε ο ΝΟΠ μαζί με Π.Α.Ο, Ο.Σ.Φ.Π, Ν.Χαλανδριου και Πανσεραικο.

Στον Α' Όμιλο κληρώθηκαν Βουλιαγμένη, Ν.Ε. Λάρισας, ΠΑΟΚ , Α.Ο.Π.Φαληρου και Χανιά. Οι αγώνες θα γίνουν στον Γερακα Αττικης, 20 Ιουλίου-23 Ιουλίου.

Από κάθε Όμιλο οι δύο πρώτοι θα προκριθούν στα ημιτελικά, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση θα αγωνιστούν για την 5η - 6η θέση της τελικής κατάταξης, οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 4η θέση των Ομίλων για την 7η - 8η θέση και οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση θα αγωνιστούν για τις θέσεις 9η -10η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολύμβηση: Με πέντε αθλήτριες και έναν αθλητή ο ΝΟΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports