Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος γίνεται... ταινία με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής του

Ο Παναιγιάλειος γίνεται... ταινία με αφο...

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές σε διάφορα βίντεο μιλούν για την ιστορία του συλλόγου

Με αφορμή τα 90 χρόνια του Παναγιαλείου, οι παλαίμαχοι της ομάδας του Αιγίου γύρισαν ταινία για την ιστορία της. Τη "σκηνοθεσία" της ταινίας κάνει ο Αργύρης Κούκας, ενώ εκτός από τους παλαιμάχους συμμετέχουν, παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία σειρά από πολλά βίντεο, στα οποία ο κάθε παλαίμαχος προσθέτει το δικό του κομμάτι στο παζλ της ένδοξης ιστορίας της "Μαύρης Θύελλας".

Η ταινία γυρίζετε με αφορμή τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων του Παναγιαλείου και της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Ιουλίου στο Αίγιο.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στην πόλη του Αιγίου και έχουν πάρει μέρος οι Κώστας Καραγιαννάκης, Βασίλης Τσινούκας, Αργύρης Αρβανίτης, Αργύρης Κούκας, Χάρης Καρασαββίδης, Γιάννης Παλαιολογόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπαλτιμάς, Χρήστος Ρόρος, Μάκης Λιάτος, Νίκος Αντωνόπουλος, Τέλης Αντωνόπουλος, Ντίνος Μακρής, Χρήστος Αρβανίτης, Ικάνκ Μνασιάν, Κυριάκος Αθανασίου, Αλέκος Λουκάτος, Στέλιος Σακελλαρίου και Γιώργος Κιντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: "Ανεβάζει στροφές" ο Παναιγιάλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports