Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Οι νέες γενιές φιλάθλων που δημιουργούνται, μεγάλο κέρδος της φετινής χρονιάς- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παναχαϊκή: Οι νέες γενιές φιλάθλων που δ...
Μάτσας Ηλίας

Εκατοντάδες παιδιά περίμεναν τους ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων» για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία

Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της φετινής πορείας της Παναχαϊκής προς τον τίτλο, είναι η νέα γενιά των οπαδών που δημιουργεί. Οι λιλιπούτειοι φίλοι των «κοκκινόμαυρων» περίμεναν πάνω από μία ώρα τους φετινούς του «ήρωες» στον τελευταίο αγώνα της Παναχαϊκής για φέτος στην Αγυά.

Το κλίμα που αποπνέει η ομάδα αποτυπώνεται στις παρακάτω εικόνες, όπως και στα λόγια των πραγματικών πρωταγωνιστών, των ποδοσφαιριστών. Η Παναχαϊκή κάνει μια καινούργια αρχή και κερδίζει ξανά τον κόσμο της, φτιάχνοντας νέες γενιές οπαδών.

Η αρχή έγινε στο φιλικό με την Εθνική ομάδα και συνεχίστηκε, σε ανάλογο βαθμό, και την περασμένη Κυριακή στην Αγυιά, με τους μικρούς φιλάθλους των «κοκκινόμαυρων» να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.

Το κέρδος αυτό από την φετινή χρονιά αποτυπώνεται και στα λόγια των ποδοσφαιριστών, με τον Λυμπέρη Στεργίδη, να τονίζει στην συνέντευξη τύπου (μετά από ερώτηση του thebest.gr), πως «το μεγαλύτερο επίτευγμα της σεζόν είναι οι νέες γενιές που γίνονται Παναχαϊκή, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τις επισκέψεις του Κώστα Κατσουράνη στα σχολεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports