Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εργασίες οξυγονοκόλλησης στο Hellenic Spirit που προσέκρουσε στον κυματοθραύστη του νέου λιμανιού - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εργασίες οξυγονοκόλλησης στο Hell...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Εργασίες οξυγονοκόλησης πραγματοποιήθηκαν και σήμερα το πρωί ( ξεκίνησαν από την Τρίτη ) στο λιμάνι της Πάτρας και στο πλοίο Hellenic Spirit. Το οποίο, έφερε εμφανή τα σημάδια της πρόσκρουσης στον κυματοθραύστη του νέου λιμανιού της Πάτρας όπου χτύπησε την περασμένη Τρίτη και κατα τη διάρκεια ελιγμών. Το πλοίο ενδεχομένως λόγω των δυνατών ανέμων παρασύρθηκε και χτύπησε με το αριστερό πλαινό τμήμα του στον κυματοθραύστη, γεγονός που προκάλεσε μικρό ρήγμα.

Αν και το ρήγμα που έγινε ήταν πολύ μικρό, αντικαταστάθηκε ένα μεγάλο τμήμα στα ύφαλα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και να γίνει ουσιαστικά σαν καινούριο.

Ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, διαπιστώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο πλοίο Hellenic Spirit και μετά την πρόσκρουσή του στον κυματοθραύστη. Το επιβατηγό οχηματαγωγό επέστρεψε εσπευσμένα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, κρίθηκε αξιόπλοο και έκανε το προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ηγουμενίτσα και Ανκόνα. Την Δευτέρα επέστρεψε στο λιμάνι για να γίνουν οι τελικές επισκευές, οι οποίες συνεχίστηκαν και το πρωί της Τρίτης.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι για την ανάγκη των εργασιών στα ύφαλα του πλοίου, προκλήθηκε μικρή κλίση στο επιβατηγό οχηματαγωγό ώστε οι εργάτες να δουλέψουν με ασφάλεια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το επιβατηγό οχηματαγωγό το απόγευμα της Τρίτης προσέκρουσε στον κυματοθραύστη του λιμανιού της Πάτρας με 148 επιβαίνοντες (74 άτομα πλήρωμα 74 επιβάτες) και επίσης 57 φορτηγά και 13 ΙΧ οχήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις