Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απειλές για τη ζωή του καταγγέλει ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα - Κατέθεσε αίτηση αναστολής της πρωτόδικης απόφασης - ΒΙΝΤΕΟ

Απειλές για τη ζωή του καταγγέλει ο δικη...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον πελάτη του και τη σύζυγό του κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια της Πάτρας, ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα. Ο Βασίλης Νουλέζας, σε δηλώσεις του, είπε ως μετά την ανάληψη υπεράσπισης Σώρρα απειλούν τη ζωή του...

Σύμφωνα και με το έγγραφο της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής, προς το πενταμελές Εφετείο Πατρώντόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι για την κακουργηματική πράξη που τους χρεώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι χθές ο Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ .Νουλεζας κατέθεσε επίσης έφεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις