Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: Πρόκριση για Πετρούνια - Δεν πέρασε ο Ηλιόπουλος

Ενόργανη: Πρόκριση για Πετρούνια - Δεν π...

Συνολικά είχαμε τρεις προκρίσεις στους τελικούς στο Μπακού

Πρώτη ημέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ενόργανης γυμναστικής στο Μπακού και η ελληνική ομάδα πέτυχε τρεις προκρίσεις σε τελικούς, ενώ είχε έξι αποκλεισμούς στις υπόλοιπες συμμετοχές στους προκριματικούς των οργάνων. Εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους.

Ο Έλληνας γυμναστής συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού (15,333β.), στην πρώτη διεθνή εμφάνισή του για φέτος, και πέρασε με μεγάλη άνεση στον τελικό του Σαββάτου, όπως και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος επίσης προκρίθηκε με την 3η καλύτερη βαθμολογία (14,733β.), ενώ ανάμεσά τους προκρίθηκε ως 2ος ο Ιάπωνας Καζουγιούκι Τακέντα (14,833 β.).

Η τρίτη ελληνική πρόκριση ήρθε από την Αργυρώ Αφράτη στο άλμα, καθώς είχε μέσο όρο βαθμολογίας 13,283β. και πέρασε στον τελικό ως 6η.

Ως 1η πέρασε η σπουδαία 42χρονη Οκσάνα Τσουσοβίτινα από το Ουζμπεκιστάν με 14,383β.

Αντίθετα, εκτός τελικών έμειναν ο Αντώνης Τανταλίδης στο έδαφος, ο οποίος στον προκριματικό κατετάγη 11ος με 12,966β., ο Δημήτρης Μαρκούσης επίσης στο έδαφος (21ος με 11,966 β.), ο Νίκος Ηλιόπουλος στο δίζυγο (22ος με 12,233 β.), ο Γιώργος Χατζηευσταθίου επίσης στο δίζυγο (24ος με 12,200 β.), καθώς επίσης οι Αργυρώ Αφράτη (10,633β.) και Βάλια Πλυτά (10,566β.) στους ασύμμετρους ζυγούς, όπου έμειναν αμφότερες κάτω από τη 10η θέση της κατάταξης.

Οι προκριματικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού θα ολοκληρωθούν αύριο με τη συμμετοχή από ελληνικής πλευράς του Αντώνη Τανταλίδη και του Γιώργου Χατζηευσταθίου στον πλάγιο ίππο, του Νίκου Ηλιόπουλου και του Δημήτρη Μαρκούση στο μονόζυγο, της Βασιλικής Μιλλούση και της Ιωάννας Ξουλόγη στη δοκό ισορροπίας, της Αργυρώ Αφράτη και της Ιωάννα Ξουλόγη στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενόργανη: Ο Νίκος Ηλιόπουλος στη μάχη του Μπακού - Πανέτοιμος και ο Λευτέρης Πετρούνιας

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports