Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ράγκμπι: Ο Αίολος Πατρών σε τουρνουά επίδειξης

Ράγκμπι: Ο Αίολος Πατρών σε τουρνουά επίδειξης

Σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Γλυκών Νερών

Τουρνουά επίδειξης ράγκμπι (sevens) ανδρών και γυναικών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Γλυκών Νερών με διοργανωτή τους Άττικα Σπρίνγκμποξ υπό την έγκριση της Ο.Χ.Ε. Στους άνδρες θα συμμετάσχουν οι ομάδες:

Παναθηναϊκός, ΓΣ Αίολος Πατρών, ΑΣ Πόλις Αιγάλεω, Λάιονς Θεσσαλονίκης, Άττικα Σπρινγκμποξ και στις γυναίκες θα πάρουν μέρος οι: Παναθηναϊκός, ΓΣ Αίολος Πατρών, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Λάιονς Θεσσαλονίκης, Άττικα Σπρίνγκμποξ. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 11:30

Το τουρνουά επίδειξης θα παρακολουθήσει ο κ. Σεμπάστιαν Πικερόνε (προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γαλλίας Κ19).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλική Ομοσπονδία Ράγκμπι με έγγραφο που απέστειλε στην ΟΧΕ γνωστοποίησε ότι ο συγκεκριμένος προπονητής έρχεται στην Αθήνα με δικά της έξοδα για να συνδράμει τεχνικά στην προσπάθεια που γίνεται στην χώρα μας για την ανάκαμψη του αθλήματος.

Ο κ. Πικερόνε εκτός από την παρακολούθηση του τουρνουά την Κυριακή (5/2) θα πραγματοποιήσει υποδειγματική προπόνηση στους αθλητές που θα έχει επιλέξει κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Παράλληλα ο Γάλλος προπονητής θα συνδράμει στα εξής: α) παρατήρηση αγώνων και ανάλυση, β) εκτίμηση ικανοτήτων αθλητών και επιλογή, γ) υποδειγματικές προπονήσεις επιλεγμένων αθλητών, δ) υποδειγματικό Coaching, ε) υποβολή αναφοράς και προτάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο “Αίολος” φέρνει τον άνεμο του ράγκμπι στην Πάτρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports