Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Παρέμειναν στα... χαμηλά Λάρισα και Βέροια

Σουπερλίγκ: Παρέμειναν στα... χαμηλά Λάρ...

Ισοπαλία 1-1 για τις δύο ομάδες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας μεταξύ της ομάδας της Ημαθίας και της Λάρισας για την 16η αγωνιστική της Super League, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες οι οποίες παρέμειναν στα χαμηλά της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λάρισα προηγήθηκε στο 45΄ με τον Ικάουνιεκς, ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο 69΄ με το Σαρπόνγκ. Και οι δύο ομάδες έχουν από 15 αγώνες.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μεταξύ τους είχαν συναντηθεί και πριν δύο εβδομάδες στη Λάρισα με νικήτρια την ΑΕΛ με 2-1. Η Λάρισα ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο και η Βέροια στο 2ο 45λεπτο.

Στο 9΄ Ο Ικάουνιεκς έπιασε ωραίο γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό απάντησε η Βέροια με μακρινό σουτ του Σάρπονγκ, το οποίο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 13΄ η Λάρισα έφθασε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Αναστασόπουλου από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε.

Η ΑΕΛ είχε μπει στον αγώνα πιο επιθετικά κι έτσι στο 19΄ και στο 21΄ σουτ του Ντέλετιτς, απέκρουσε ο Καντιμοίρης το πρώτο ενώ το δεύτερο έφυγε άουτ.

Η Βέροια στη συνέχεια ανέβασε τηην απόδοσή της και στο 29΄ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 45΄, όταν ο Ντοντό μετά από λάθος των αμυντικών πάσαρε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα για να ισοφαρίσουν και πίεσαν την Λάρισα, χωρίς να δημιουργήσουν αρχικά πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 55΄ σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 69΄σημειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης για την Βέροια με όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ.

Η Βέροια συνέχισε την πίεση στην εστία της Λάρισας και κάλλιστα θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα. Στο 80΄ ένα καλό σουτ του Μπαλάφα, απέκρουσε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος, όπως έκανε επίσης ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στο 84΄ όταν έκοψε με τα πόδια τον Καπετάνο, στο 85΄ σε εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ και στο 90΄ πάλι σε σουτ του Καπετάνου.

Γκολ: 69' Σαρπόνγκ / 45' Ικάουνιεκς

Βέροια: (Θωμάς Γράφας) Καντιμοίρης, Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε (66΄ Τομάς), Καλί, Λινάρδος, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (66΄ Κάλβο), Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ: Σάκης Τσιώλης) Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ντοντό (65΄ Γκαγιέχο), Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Φατιόν (73΄  Καπός), Ικάουνιεκς (87΄ Τίκο), Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: «Αγκαλιά» με την 2η θέση η Ξάνθη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports