Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κορακάκη και Πετρούνιας αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές τις χρονιάς

Κορακάκη και Πετρούνιας αναδείχθηκαν κορ...

Όλες οι βραβεύσεις του ΠΣΑΤ

Η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ, ως οι κορυφαίοι αθλητές του 2016, για τις συγκινήσεις που προσέφεραν στην Ελλάδα μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Λευτέρης Πετρούνιας και η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν οι καλύτεροι αθλητές για το 2016, στην εκδήλωση των ετήσιων βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με Μεγάλο Χορηγό τη Stoiximan.gr.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων κέρδισε τις προτιμήσεις των Ελλήνων αθλητικών συντακτών, όπως και η πρωταθλήτρια σκοποβολής, η οποία κατέκτησε χρυσό και χάλκινο στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Το "χάλκινο" δίδυμο των Τάκη Μάντη και Παναγιώτη Καγιαλή στα 470 της ιστιοπλοΐας σχημάτισαν την καλύτερη ομάδα για το 2016.

Όσο για τον κορυφαίο προπονητή του 2016, το βραβείο απονεμήθηκε στον πατέρα και καθοδηγητή της Άννας Κορακάκη, Τάσο Κορακάκη.

Το βραβείο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία παρέλαβε για δεύτερη σερί χρονιά ο αρσιβαρίστας Παύλος Μάμαλος, ενώ κορυφαία αθλήτρια ήταν ξανά η Δήμητρα Κοροκίδα. Καλύτερη ομάδα αθλητών με αναπηρία η ομάδα μπότσια BC3 (Ντέντα Άννα, Πανανός Νίκος, Πολυχρονίδης Γρηγόρης).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος. Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν πλήθος ολυμπιονικών, αθλητών και προπονητής όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Βούλα Κοζομπόλη κ.ά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Άννα Κορακάκη-ΒΙΝΤΕΟ

Ρίο: Φοβερό σόου από Πετρούνια στο Γκαλά των αθλητών - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports