Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΟΕΒΕΣΝΑ: Συμμετέχει στην πορεία του Δήμου και στην απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου

ΟΕΒΕΣΝΑ: Συμμετέχει στην πορεία του Δήμο...

Διήμερο κινητοποιήσεων

Συμμετοχή στις  συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας  της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας του Δήμου Πατρέων την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αχαΐας. Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

"Συνάδελφοι,

όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενο έγγραφό μας, η Ομοσπονδία μας θα συμμετέχει στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας-συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ καθώς και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς και Σωματεία της χώρας.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται ενάντια στα προωθούμενα από την κυβέρνηση και τους δανειστές μέτρα στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης, τα οποία βαθαίνουν ακόμη περισσότερο την παρατεταμένη και ύφεση και οδηγούν στην απόγνωση την πλειονότητα  του ελληνικού λαού και πρώτιστα τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους .

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τις Διοικήσεις των Σωματείων μας να ενημερώσουν και ενεργοποιήσουν τα μέλη τους και  να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στην Πλ. Γεωργίου στο πάνω μέρος σε συμπόρευση με άλλες κοινωνικές ομάδες και φορείς

Επιπλέον για την επόμενη μέρα Παρασκευή 9 Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί από το Δήμο Πατρέων πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει από τον Πελοποννησιακό Στάδιο και διαμέσου της οδού Γούναρη θα καταλήξει στο μόλο της Αγ. Νικολάου.

Θεωρούμε ότι η δυναμική συμμετοχή όλων και σ’ αυτή την πορεία διαμαρτυρίας είναι απαραίτητη, αφού τα αιτήματα του Δήμου Πατρέων αφορούν όχι μόνο στα γενικότερα προβλήματα της ανεργίας, των πλειστηριασμών, της φτωχοποίησης μεγάλου μέρους των συμπολιτών μας, των περικοπών στις κοινωνικές δαπάνες αλλά και αμιγώς τοπικά ζητήματα όπως είναι η διεκδίκηση έργων που έχει ανάγκη η πόλη και ο λαός της σε είναι έργα υποδομής, ύδρευσης, αποχέτευσης, αντιπλημμυρικά, έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όπως ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, αθλητικές υποδομές, έργα κοινωνικής πρόνοιας και παιδείας, όπως είναι η δημιουργία κρατικών παιδικών σταθμών, σχολείων  κ.α.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε αφίσες που στάλθηκαν από τη ΓΣΕΒΕΕ και βρίσκονται  στα γραφεία της γραμματείας της Ομοσπονδίας μας".

Για το Δ.Σ.

Ο                                                                                                                   Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                                                         Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις