Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τζόκοβιτς: "Πάω στο Παρίσι για το τρόπαιο, θέλω να μείνω στην κορυφή"

Τζόκοβιτς: "Πάω στο Παρίσι για το τ...

Ο Σέρβος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέτυχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και στον τελικό του «US Open» της Νέα Υόρκη, όπου ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα. Ο 29χρονος Σέρβος σταρ, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, δήλωσε πως αφήνει πίσω του τις μέτριες τελευταίες εβδομάδες.

Ο «Νόλε» είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παρίσι, που ξεκίνησε σήμερα, αλλά και να παραμείνει για καιρό ακόμη στο Νο. 1 του κόσμου.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης τις τελευταίες 122 εβδομάδες και για 223 εβδομάδες συνολικά στην καριέρα του.

Για πρώτη φορά, όμως, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, η θέση του κινδυνεύει άμεσα από τον φορμαρισμένο, Αντι Μάρεϊ, που μπορεί να τον ξεπεράσει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, αν κατακτήσει το «Masters» του Παρισιού και ο Τζόκοβιτς αποκλειστεί στους πρώτους γύρους του τουρνουά.

«Νιώθω καλά τώρα. Τους τελευταίους μήνες ήταν δύσκολα. Έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου και να βεβαιωθώ πως θα είμαι σε καλή θέση. Τα πάντα είναι σαφέστερα τώρα και πηγαίνω προς τη σωστή κατεύθυνση.

Είμαι πολύ συγκεντρωμένος τώρα στο Παρίσι και πάω για το τρόπαιο», δήλωσε σχετικά ο Τζόκοβιτς και συμπλήρωσε:

«Ο Μάρεϊ είναι σε καταπληκτική φόρμα και σίγουρα αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση και να τερματίσει και τη χρονιά στο Νο. 1.

Είτε τα καταφέρει, είτε όχι, δε θα είναι κάτι που θα εξαρτηθεί μόνο από εκείνον όμως. Θα εξαρτηθεί και από εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόκοβιτς: "Δεν έχω το ίδιο ενδιαφέρον"

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports