Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Συνέχεια στο εντός έδρας αήττ...

Οι πράσινοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα

Συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, στην αποψινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (21:15, ΕΡΤ1).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Superfoods στην Euroleague συνεχίζονται... χωρίς ανάσα. Λίγες ώρες μετά το μεγάλο “διπλό” στην Γερμανία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να νικήσουν και τον Ερυθρό Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η εποχή Τσάβι Πασκουάλ άρχισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, με μία σπουδαία νίκη επί της Μπάμπεργκ και δυο 24ωρα μετά ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο των “πρασίνων” και για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί νίκη και το 3-1 στην διοργάνωση, ώστε να μην πάει χαμένο το μεγάλο «διπλό» στη Γερμανία.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου είναι σαφέστατα ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπατσελόνα στη Σερβία, με τον Παναθηναϊκό να θέλει και... ρεβάνς για τα περσινά παιχνίδια, αφού είχε γνωρίσει δύο ήττες στα ισάριθμα ματς που είχαν δώσει για το Top-16!

Μοναδική απουσία θα είναι ξανά αυτή του Μάικ Τζέιμς, αλλά στο κλειστό αναμένεται κοσμοσυρροή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπάσκετ: Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τέλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports