Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ το "ραβασάκι" για την Υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο - Αν δεν δηλώσετε το ακίνητο θα το χάσετε!

Πάτρα:Στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ το &q...

Για τα ακίνητα και οικόπεδα περιοχών της Αχαΐας

Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησε η Υποβολή Δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για τις περιοχές του νομού Αχαΐας. Ωστόσο είναι γεγονός πως μέχρι τώρα ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει γι’ αυτή την σοβαρή υποχρέωση διότι όσοι δεν δηλώσουν εγκαίρως και εντός προθεσμίας τα ακίνητα και οικόπεδα τους, τότε κινδυνεύουν να χάσουν την κυριότητα και ιδιοκτησία τους.

Στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ που αποστέλλονται αυτό το διάστημα στους πολίτες, έχει συμπεριληφθεί κι ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που αναφέρει πως πρέπει να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλλουμε τη δήλωση ιδιοκτησίας μας έως τις 12 Δεκεμβρίου 2016, αν και το πιθανότερο είναι να δοθεί κάποια επιπλέον χρονική παράταση.

Οι πολίτες που διαθέτουν ακίνητα και οικόπεδα σε περιοχές όπως του Αλισσού, της Κάτω Αχαΐας, των Αραχωβιτίκων, των Βραχνείκων, των Τσουκαλέικων, στο Δρέπανο, στην Ελεκίστρα, στα Καμίνια, στο Ρίο, τον Ψαθόπυργο και αλλού, θα πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις (για τις περιοχές δηλαδή των Καλλικρατικών Δήμων Δυτικής  Αχαΐας και Πατρέων). Θα χρειαστεί οι πολίτες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή και να επισκεφθούν τα Γραφεία Κτηματογράφησης/Εξυπηρέτησης Πολιτών ή τους δικτυακούς τόπους www.ktimatologio.gr, www.myktima.gr, www.info-ktima.gr για να ενημερωθούν και να λάβουν τις οδηγίες υποβολής της δήλωσης.

Τα τηλ. είναι τα εξής:

Δυτικής Αχαΐας – 26930 24086

Πατρέων – Πρώην Δημαρχείο Ρίου, Αθηνών 6, Ρίο – τηλ. 2610 911314.

Οβρυά – 2610 526506 και Βραχνείκων – 2610 241546.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08.30 έως τις 16.30 και Τετάρτη 08.30 με 20.30.

Εικόνα «ερήμωσης» στην κτηματαγορά

Πάτρα: Δέκα χιλιάδες ακίνητα ... "ορφανά"!Το 2018 περνούν στο Δημόσιο αν δεν γίνουν άμεσα διορθώσεις στο Κτηματολόγιο!Οι συμβουλές των δικηγόρων για τη διαδικασία

Αχαΐα: Συνεχίζεται η δήλωση ιδιοκτησιών στο Κτηματολόγιο-Δείτε τις περιοχές

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις