Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πατρινός αστυνομικός Χάρης Τσίτσικας που έσωσε σήμερα από πνιγμό την γυναίκα στον Κατσελόκαμπο μιλάει στο thebest.gr

Ο Πατρινός αστυνομικός Χάρης Τσίτσικας π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ήταν εκτός υπηρεσίας

Ο Χάρης Τσίτσικας είναι ο Πατρινός αστυνομικός που σήμερα το πρωί έσωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στην παραλία του Καστελόκαμπου. Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, απολάμβανε έναν καφέ με την οικογένεια του τστην παραλία, όταν συνέβη το περιστατικό.

Πάτρα: Παραλίγο τραγωδία σήμερα στον Καστελόκαμπο- Γυναίκα κινδύνευσε να πνιγεί - Την έσωσε αστυνομικός

Όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο κ. Τσίτσικας, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: «Ξαφνικά ακούσαμε μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Σύντομα αντιληφθήκαμε ότι η ηλικιωμένη βρισκόταν μπρούμυτα στη θάλασσα και έπινε νερό. Η σύζυγός μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι να την βοηθήσουμε».

Η ηλιωμένη κολυμπούσε παρέα με δύο ακόμη άτομα που αρχικά θεώρησαν ότι έπαθε εγκεφαλικό. Είναι γεγονός ότι η γυναίκα είχε μουδιάσει. Από την στιγμή που ο αστυνομικός την έβγαλε στην στεριά χρειάστηκαν 5-10 λεπτά μέχρι να βρει τις αισθήσεις της. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όσο για τον για το αν ο Χάρης Τσίτσικας  δυσκολεύτηκε να πάρει την αποφασίσει να βουτήξει στα νερά;

"Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι. Ξέρεις μόνο πως πρέπει να κάνεις κάτι.  Νομίζω ότι ο καθένας θα το έκανε αυτό. Ίσως εξαιτίας της δουλειάς μου είμαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος σε τέτοιες περιπτώσεις. Κι άλλοι συνάδελφοι έχει τύχει να βοηθήσουν πολίτες ενώ βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις