Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

11.000 τουρίστες μόνο χθες στο Κατάκολο!

11.000 τουρίστες μόνο χθες στο Κατάκολο!

Κατέφθασαν τέσσερα κρουαζιερόπλοια

Τέσσερα κρουαζιερόπλοια κατέφθασαν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, στο Λιμάνι του Κατακόλου, φέρνοντας στην περιοχή πάνω από 11 χιλ. τουρίστες. Ο Αύγουστος, ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές για το Κατάκολο, καθώς αρκετά κρουαζιερόπλοια αναμένεται να επισκεφθούν το Λιμάνι τις επόμενες ημέρες.

Ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Σάκης Αντωνόπουλος, σε δηλώσεις του χθες, ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Είναι μέρα χαράς για το Κατάκολο με τέσσερα βαπόρια, περίπου 11.500 τουρίστες και περίπου 4.000 μέλη πληρώματος.

Αντιλαμβάνεστε πως το λιμάνι μας πανηγυρίζει. Αρκετός κόσμος πήγε στην Ολυμπία και πολλοί έμειναν στην τοπική αγορά, άλλοι για το μπάνιο τους, άλλοι για τον καφέ τους. Πιστεύω ότι η αγορά κινήθηκε σε καλά επίπεδα, απαραίτητο για την εποχή.

Παράλληλα στο λιμάνι έχει δέσει και ένα φορτηγό πλοίο που μεταφέρει για μια τοπική επιχείρηση πρώτες ύλες. Καλό είναι και αυτό για το λιμάνι μας και για τους εργάτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, οι οποίοι δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια στερούνται το μεροκάματο και περιμένουν από τις καβοδεσίες των κρουαζιερόπλοιων.

Πιστεύω ότι ο Αύγουστος θα έχει μια δυναμική στην κίνησή του. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι αισιόδοξα. Κάπου μας φοβίζει το γεγονός ότι η Τουρκία έχει προβλήματα και όταν κινδυνεύει το σπίτι του γείτονα κινδυνεύει και το δικό σου. Επίσης καλά μηνύματα έχουμε για τον Σεπτέμβρη, καθώς πάντα μαζί με τον Οκτώβρη είναι οι καλύτεροι μήνες για το Κατάκολο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 το έργο κατασκευής της συνδετήριας οδού Κατακόλου με την Πατρών – Πύργου

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις