Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 1.000 ηλεκτρονικές υπογραφές για τη σωτηρία της Κουκουναριάς στην Αρόη

Πάτρα: Πάνω από 1.000 ηλεκτρονικές υπογρ...

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επικείμενη κοπή της κουκουναριάς στην Αρόη, μετά την σχετική απόφαση τηςδημοτικής Αρχής. Οι υπογραφές που συγκεντρώνονται προκειμένου να ασκηθεί πίσης και ν αμην κοπεί τελικά το πολυσυζητημένο δέντρο, έχουν ξεπράσει τις 1.000.

Συγκεκριμένα από τις 26 Ιουλίου έχει ξεκινήσει, με πρωτοβουλία Ελληνίδας που διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πρωτοβουλίας συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών για την σωτηρία της κουκουναριάς.

Εδω και καιρό "τρέχει" και ακόμα μια ανάλογη προσπάθεια η οποία φούντωσε ξανά μετά την πρόσφατη απόφαση. Η ανταπόκριση και στις δύο αυτές καμπάνιες είναι αρκετά μεγάλη και υπογράφουν άνθρωποι και εκτός Ελλάδος από χώρες όπως η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο κ.α. Συνολικά, μέσα σε λίγες ώρες έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.000 υπογραφές. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να το κάνουν εδώ: avaaz.org ή avaaz.org

Υπενθυμίζουμε ότι την απόφαση να κοπεί η περιβόητη κουκουναριά που βρίσκεται στην οδό Αρόης, έλαβε η Επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Πατρέων στη συνεδρίαση που είχε το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2016. Όπως είχε ανέφερε στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολεοδομικού σχεδιασμού και περιβάλλοντος Παύλος Στάμος, ο οποίος και εισηγήθηκε το θέμα της ανάγκης κοπής του δέντρου μετά και από την σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου, λόγοι ασφαλείας καθιστούν απαραίτητη την κοπή της κουκουναριάς που αυτή τη στιγμή έχει φτάσει σε ύψος τα περίπου 8 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ξεπερνούν πλέον τις 930 οι ηλεκτρονικές υπογραφές για την σωτηρία της κουκουναριάς στην Αρόη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις