Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημήτρης Μπιτσάκος στο thebest.gr: "Νιώθω ευλογημένος για αυτά που έζησα φέτος"

Δημήτρης Μπιτσάκος στο thebest.gr: "...
Λαλιώτη Αμαλία

Πανηγύρισε την άνοδο σαν παίκτης με το ΝΟΠ και σαν προπονητής με τη ΝΕΠ

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος έχει γράψει την δική του ιστορία στο χωρό του υγρού στίβου, αλλά το καλό με τον κορυφαίο φουνταριστό είναι ότι συνεχίζει να γράφει νέες σελίδες. Έτσι λοιπόν πριν μερικές ημέρες πανηγύρισε την άνοδο με το ΝΟΠ σαν παίκτης και την Κυριακή με τη ΝΕΠ σαν προπονητής.

Κορυφαίες στιγμές για τον Δημήτρη Μπιτσάκο με δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του πόλο της πόλη μας. Από την μία λοιπόν με τους "δαίμονες" κέρδισε την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια της Α1 Εθνικής, αλλά έδειξε να τα πηγαίνει εξίσου καλά και εκτός νερού, αφού και σαν προπονητής πανηγύρισε τη νίκη με τα κορίτσια της ΝΕΠ.

Μέσα σε μία εβδομάδα δύο εισιτήρια και θα υπάρξει και συνέχεια, αφού μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται

Ο Πατρινός άσος μιλώντας στο thebest.gr τόνισε:

Είναι ωραίο να επιστρέφουν δύο ιστορικές ομάδες στην Α1 Εθνική και νομίζω το ήθελε και κόσμος που ήταν δίπλα και στο ΝΟΠ, αλλά και τη ΝΕΠ.

Όλη τη χρονιά έχετε δουλέψει πολύ με τις αθλήτριές σου. Είσαι ικανοποιημένος με την άνοδο;

Νιώθω ευλογημένος και πολύ χαρούμενος για αυτά που έζησα φέτος.Τα κορίτσια ανταμείφθηκαν οι κόποι, όλης της χρονιάς και επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία. Το σημαντικό είναι ότι όλο αυτό φέτος  έγινε κυρίως με δικά μας παιδιά και είανι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι τη νέα σεζόν στο ΝΟΠ;

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι αλλά προς το παρόν χρειάζομαι ξεκούραση. Άλλωστε θα πρέπει να μιλήσουμε και με το ΝΟΠ, γιατί οι υποχρεώσεις πλέον με τη ΝΕΠ θα είναι μεγαλύτερες και θα πρέπει να τα δούμε όλα τα ενδοχόμενα.

Τα σχέδιά σου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τη ΝΕΠ;

Θεωρώ ότι  θα χρειαστούμε μία -  δύο προσθήκες γιατί ξαναλέω ότι θα πρέπει να βασιστούμε στα δικά μας παιδιά που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ο Δημήτρης Μπιτσάκος θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι του ΝΟΠ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports