Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγχαρητήρια του ΟΕΒΕΣΝΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συγχαρητήρια του ΟΕΒΕΣΝΑ στην Περιφέρεια...

Για το βραβείο "Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017"

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απέσπασε μια σπουδαία διάκριση για φέτος με το Βραβείο Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017. Μαζί με τις περιφέρειες Κάτω Αυστρίας και Εξτρεμαδούρας (Ισπανία) έπεισαν την κριτική επιτροπή ΕΕΠ με μακρόπνοες πολιτικές στρατηγικές για την τόνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) και της επιχειρηματικότητας, καθώς και με πειστικά σχέδια δράσης για την υλοποίηση αυτών των στρατηγικών το 2017.

Το προεδρείο της ΟΕΒΕΣΝΑ έσπευσε με ανακοίνωσή του να δώσει τα συγχαρητήρια στην Περιφέρεια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το προεδρείο της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε σας, στους Αντιπερειφερειάρχες, αλλά και σε όλες τις δομές, υπηρεσίες, στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την τόσο σημαντική διάκριση με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2017, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών.

Η διάκριση αυτή είναι σημαντική για τη χώρα μας και την Περιφέρειά μας αφενός μεν γιατί βραβεύτηκαν μόνο 3 Περιφέρειες σ όλη την Ευρώπη, αφετέρου δε και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού τα κριτήρια με τα οποία απονεμήθηκε το βραβείο αφορούν στο όραμα και στις μακρόπνοες πολιτικές στρατηγικές αλλά και στα σημαντικά εύστοχα σχέδια δράσης για την υλοποίηση αυτών των στρατηγικών το 2017, στρατηγικές και σχέδια που στοχεύουν στην τόνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Το βραβείο αποτελεί επίσης και μια πρόκληση για την Περιφέρεια Δ.Ε. αλλά και για τις Μμ-ε, αφού καθιστά τώρα παρά ποτέ αναγκαία και απαραίτητη την μεταξύ σας συνεργασία και  την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η ανάπτυξη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βραβείο "Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις