Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσού

Αχαΐα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγ...

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο του ναού της Αγίας Τριάδας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου η εκδήλωση παραδοσιακών χορών στον προαύλιο χώρο του ναού της Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αλισσού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραμονής του Αγίου Πνεύματος, στο ναό τελέστηκε εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου, όπου και απονεμήθηκε από τον Μητροπολίτη το Οφίκιο του Οικονόμου στον εφημέριο του Ναού π. Αλέξανδρο Λαθουρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου ο κ. Χρυσόστομος απένειμε, εκ μέρους του Συλλόγου του Αλισσού, τιμητική διάκριση στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο.

Ακόμα τιμητικές διακρίσεις έδωσαν  ο γενικός γραμματέας του συλλόγου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κυρία Κότσιρη Αργύρη και Λάζαρης Ανδρέας όπου αντίστοιχα τις έδωσαν στα χορευτικά του συλλόγου γονέων  και του συλλόγου Λουσικών.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Νικολάου Χρήστος,  αντιδήμαρχος Ραφτακοπουλος Αθανάσιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τραχανης Σπυρίδωνος οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριος Γκοτσουλιας και Κουναβης, ο Δημ Σύμβουλος Καμπέρος Ηλίας, περιφερειακός γενικός της ΔΕΗ κύριος Σπ. Μυλωνας η πολιτευτής της ΝΔ κυρία Γιαννιά  και η πρόεδρος του κάτω Αλισσου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα που έφτιαξαν κυριες του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις