Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκινούν από σήμερα οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου στην Πλαζ

Πάτρα: Ξεκινούν από σήμερα οι παιδικές κ...

Θα λειτουργήσει και νέος χώρος στα Ροίτικα

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου θα υλοποιηθεί φέτος το πρόγραμμα της ημερήσιας κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων στο κάμπινγκ της Αγυιάς και θα το παρακολουθούν ανα δεκαπενθήμερο συγκεκριμένα γκρουπ αποτελούμενα από 200 περίπου παιδιά ηλικίας 10–13 χρονών, από τις 8 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα και από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο. Μάλιστα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες για τη διαμόρφωση ενός ακόμη χώρου που θα λειτουργήσει ως κατασκήνωση στα Ροίτικα.

Η μεταφορά των παιδιών στην κατασκήνωση της Πλαζ θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία από σταθμούς συγκέντρωσης πλησίον της διεύθυνσης κατοικίας τους.

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Αμέσως μετά, θα εξελιχθεί πρόγραμμα για τις ανάγκες των παιδιών της «Κιβωτού της Αγάπης», της «Μέριμνας» κ.λπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις