Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αχαιός Γρηγόρης Κοντοδήμος στη Ρόδο για τον τελικό του 19ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Ο Αχαιός Γρηγόρης Κοντοδήμος στη Ρόδο γι...

Ο ίδιος είναι έφορος του τμήματος μπάσκετ του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρία "Ήφαιστος"

Στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου βρέθηκε ο Αχαιός πολιτευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος για να παρακολουθήσει την τελική φάση του 19ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Εκεί ο κ. Κοντοδήμος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με καρότσι Γιώργο Κούζα, τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και τον περιφερειακό σύμβουλο Δωδεκανήσου και Πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλιστο Διακογεωργίου. Επίσης παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που έστεψε τον Άρη Θεσσαλονίκης πρωταθλητή Ελλάδος, μαζί με τον άνθρωπο σύμβολο για το μπάσκετ και τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού κύριο Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι δύο άνδρες που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την ανάπτυξη του προσαρμοσμένου αθλητισμού στην χώρα μας και το μπάσκετ σε αμαξίδιο ειδικότερα, αφού ο κ. Κοντοδήμος είναι έφορος του Τμήματος μπάσκετ του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρία Ήφαιστος.

Στο πλαίσιο αυτής της ευχάριστης συνάντησης οι δυο άντρες συζήτησαν και για την πολιτική και για άλλα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου.

Τριπλή επιτυχία για το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας - Κέρδισε ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports