Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επαναλειτουργούν τα γραφεία της Τ.Ο. της Ν.Δ. Αιγιαλείας - Συνεδρίασε την Τρίτη η νεοεκλεγείσα τοπική

Επαναλειτουργούν τα γραφεία της Τ.Ο. της...

Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης εξελέγη ομόφωνα η Άννα Σουφλή- Χριστουδούλου

Σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαΐου 2016 η πρώτη επίσημη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας στα νέα της γραφεία στο Αίγιο.

Η συνεδρίαση όπως αναφέρει δελτίο Τύπου/ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης, ήταν κυρίως οργανωτικού χαρακτήρα και διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία και διάθεση για δουλειά από όλα τα μέλη της Τοπικής με στόχο να ξαναγίνει η Ν.Δ. στην Αιγιάλεια πολιτικά κυρίαρχη.

Μετά από εισήγηση του προέδρου, ομόφωνα εξελέγη Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης η Άννα Σουφλή- Χριστουδούλου ενώ από όλα τα μέλη εκφράστηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επαναλειτουργία των γραφείων του κόμματος κάτι που αποτελούσε και προσωπική δέσμευση του προέδρου Βασίλη Σταθακάρου. Τα γραφεία λειτουργούν επί της οδού Μητροπόλεως 49 (β’ όροφος) στο Αίγιο.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες οργανωτικές συνεδριάσεις για τον καθορισμό αρμοδιοτήτων ανά τομέα και σύσταση εθελοντικών τμημάτων από μέλη του κόμματος ενώ ορίστηκαν: υπεύθυνη του Τομέα Γυναικών η Αγγελική Αλευρίτου και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών (με χρέη Ταμία) ο Κωσταντίνος Αγγελόπουλος.

Επίσης αποφασίστηκε οι κατά τόπους εκλεγμένοι ανά Δημοτική Ενότητα (πρώην δήμοι) να είναι υπεύθυνοι για την συγκρότηση «πυρήνων» στις περιοχές τους στο πλαίσιο αναδιοργάνωση εκ βάθρων της Τοπικής μας Οργάνωσης, όπως αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις