Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα

Μέχρι τις 23 του μήνα οι αιτήσεις των μελών

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Απόλλωνα απόφασίστηκε να συγκληθεί στις 30 Μαίου 2016 η Τακτική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την αναδειξη του νεου Διοικητικου Συμβουλίου.

Στην τακτική γενικη συνελευση σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου θα γίνει ο οικονομικός -διοικητικός απολογισμός, του απερχόμενου ΔΣ και οι εκλογές του νέου ΔΣ του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Για το λόγο αυτο προτάθηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέελευσης την 29η Μαίου 2016, ημερα Κυριακή στις 14.00 μεσημβρινήν, και σε περιπτωση μη απαρτίας την επομένη 30 Μαίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 μ.μ.

Μέχρι τις 23-5-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου οι αιτήσεις των μελών για την εκδήλωση της επιθυμίας εκλογής τους στο νέο ΔΙοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.(Διοικητικό συμβούλιο- Εξελεγκτική Επιτροπή)

Δικαίωμα συμμετοχής στην ΤΓΣ και ως υποψηφιοι για το ΔΣ του συλλόγου έχουν όσα μέλη υπήρχαν στον καταλογο των εκλογών του 2014 και είναιταμειακώς ενήμεροι(50 ευρώ ανα έτος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Αργυρόπουλος στο thebest.gr: "Πάντα ήθελα να κερδίζω τις εντυπώσεις στο γήπεδο"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports