Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελευθέρα πάλη: Αργυρό μετάλλιο για τον Πατρινό Ιάσονα Παπαθανασόπουλο στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων

Ελευθέρα πάλη: Αργυρό μετάλλιο για τον Π...

Στη Μεσσήνη ο τελικός

Πραγματοποιήθηκε στις 6-7/5/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης (Ν. Μεσσηνίας) η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016 Ελευθέρας Πάλης της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων (γεννηθέντες 1999-2000).

Από τους παλαιστικούς Συλλόγους της Πάτρας έλαβαν μέρος τρείς (3) αθλητές, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από την Β΄ Προκριματική Φάση (Νοτίου Ελλάδος) που διεξήχθη στις 3/4/2016 στο Κλειστό Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης», και πιο συγκεκριμένα οι: Ιάσονας Παπαθανασόπουλος (63 κιλά), Αλέξανδρος Νάνο (76 κιλά) και Διονύσης Πούλος (100 κιλά). Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές των συλλόγων Πολυνίκη και Ολύμπια Club Γιώργος Ραλλης και Ζαφείρης Ρέλλος αντίστοιχα.

Ο Ιάσονας Παπαθανασόπουλος αγωνίστηκε με σθένος, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους και φτάνοντας μέχρι τον τελικό κατέκτησε την 2η πανελλήνια θέση και αργυρό μετάλλιο στα 63 κιλά. Αντίθετα οι Αλέξανδρος Νάνο και Διονύσης Πούλος στα 76 κιλά και 100 κιλά αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι πάλεψαν με ψυχή δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια, παρουσίασαν όμως πολύ καλά χαρακτηριστικά και απέδειξαν ότι στο μέλλον μπορούν να φέρουν τις επιθυμητές διακρίσεις.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης . Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "οι συνεχείς διακρίσεις που οι αθλητές και των δύο συλλόγων έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια, αποτελούν απόδειξη τόσο του αθλητικού, όσο και του παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στα σωματεία από τους προπονητές των συλλόγων Γιώργο Ράλλη και Ζαφείρη Ρέλλο. Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθεί εδώ και η συνεισφορά των βετεράνων αθλητών της Ελευθέρας πάλης, Σπήλιου Δαφαράνου και Αλέξανδρου Μακρυγιάννη που με την εμπειρία τους, συνέβαλλαν στην συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των νέων αθλητών για την επιτυχή συμμετοχή τους σε τέτοιου επιπέδου αγώνες".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports