Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσαν οι γονείς της μικρής Μαρίας

Μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή ανηλίκου...

Αύριο θα οδηγηθούν ξανά στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος των γονιών της μικρής Μαρίας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε πως οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για την αρπαγή του παιδιού.

Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελέας Ανηλίκων με εντολή της οποίας η μικρή Μαρία-Ειρήνη παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", απαγορεύει να παραδοθεί στους γονείς το παιδί, μέχρι νεωτέρας.

Το τετ-α-τετ της μικρής Μαρίας με την παιδοψυχολόγο- Τι αναφέρει η δικογραφία

Η δικαστική λειτουργός αναμένει τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων και των παιδιάτρων, που εξετάζουν το κοριτσάκι. Μόνο εφόσον οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου αποφανθούν ότι το παιδί μπορεί να επιστρέψει στο οικογενειακό του περιβάλλον κι ενώ θα έχει παράλληλα ολοκληρωθεί η έρευνα των κοινωνικών λειτουργών, θα ανάψει "πράσινο φως", ώστε η μικρή να επιστρέψει στους γονείς της.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν οδηγηθεί χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, απο όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή, λόγω της αποχής των δικηγόρων.Αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Θα επιστρέψουν στο εδώλιο την Παρασκευή, 6 Μαΐου, λόγω της αποχής αλλά και για να δοθεί χρόνος να προσέλθουν στο δικαστήριο μάρτυρες για την υπόθεση .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις