Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Π.Ο.Πατρών διοργάνωσε τον έβδομο ποδηλατικό αγώνα «Η γέφυρα μας ενώνει»

Ο Π.Ο.Πατρών διοργάνωσε τον έβδομο ποδηλ...

Συνολικά η συμμετοχή των αθλητών ανήλθε στα 142 άτομα

Ο Π.Ο.Πατρών με την άδεια  του Πανεπιστημίου Πατρών και και την συνεργασία της Κοινότητας Α. Καστριτσίου, διοργάνωσε τον έβδομο  ποδηλατικό αγώνα «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» στις κατηγορίες (ΑΝΔΡΩΝ - ΜΑΣΤΕΡ –ΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΙΝΙ και ΟΠΕΝ ).

Εφέτος για πρώτη φορά η εκκίνηση δεν έγινε από το ιστορικό λιμάνι της Ναύπακτου και συνεπώς δεν έγινε το πέρασμα της Γέφυρας.

Όλοι οι αγώνες είχαν ως βάση και αφετηρία την Πανεπιστημιούπολη Πατρών. Συνολικά η συμμετοχή των αθλητών ανήλθε στα 142 άτομα.

Οι μικρές κατηγορίες των Μίνι μικρών και Μίνι  μεγάλων διαγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα (Ατομική Χρονομέτρηση και 4Cross) εντός του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στο χώρο της Πρυτανείας.

Όλες οι άλλες  κατηγορίες  αφού έκαναν κάποια χιλιόμετρα εντός του Πανεπιστημίου κατευθυνθήκαν προς το Α. Καστρίτσι.

Οι κατηγορίες Παμπαίδων και Πανκορασίδων τερμάτισαν ποιο πάνω από την Μαγούλα στον Ορτό ενώ οι Άνδρες – Παίδες και Μάστερς στο Α. Καστρίτσι.

Συγχρόνως με τον τερματισμό στο χωριό η κοινότητα έκανε δενδροφύτευση  του χώρου και συμβολικά συμμετείχαν και κάποιο αθλητές.

Συμμετείχαν εκτός του Π.Ο.Πατρών τα σωματεία Α.ΕΚ. Τρίπολης – Π.Ο.Τρίπολης – Γ.Σ. Δύμης – ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας – ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ -  – Ποδηλατοδρόμος – Ο.Φ.Π.Ιωαννίνων – Α.Σ.Π.. ΑΛΦΑ – Π.Ο.Α ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αιγίου – ΕΡΜΗΣ Μαρκόπουλου – Μεσσηνιακός Γ.Σ. – ΛΕ.Μ.Α.Θ –– Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – ΠΕΛΟΤΟΝ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - Α.Ο. Πήγασος – Κορινθιακός Π.Ο.- Α.Ε.Κ. Αθηνών και ο  Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ .

Με το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές στο χώρο της Πρυτανείας παρουσία του Αντιπρύτανη κ. Γεωργίου Αγγελόπουλου.

«Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ   επιθυμεί να εκφράσει, , τις ευχαριστίες του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ιδιαίτερα στην Πρύτανη και το Αντιπρύτανη κ. Γ. Αγγελόπουλο για την άδεια να διοργανώσουμε τους αγώνες στην Πανεπιστημιούπολη.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και συνοδούς  που τίμησαν με την παρουσία σας τους διασυλλογικούς αγώνες «Η Γέφυρα μας Ενώνει».»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδηλασία: Με 6 χρυσά μετάλλια ολοκληρώθηκε το Athens Grand Prix Track

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports