Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι έκανε η Ζωή Κωνταντοπούλου στο Αίγιο λίγο μετά την ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τι έκανε η Ζωή Κωνταντοπούλου στο Αίγιο ...

Που πήγε η πρώην πρόεδρος της Βουλής;

Έκπληξη -αν μη τι άλλο, ένιωσαν οι θεατές της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης της νεοσύστατης ομάδας "Καρτέλ" το Σαββατόβραδο στο ΠολυΤεχνείο, όταν αντίκρυσαν ανάμεσά τους την πρώην πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον το έργο "Ο Μαξιλαρένιος" του Ιρλανδού συγγραφέα Martin McDonagh.

Η κα Κωνσταντοπούλου μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη τους συντελεστές που τόλμησαν να παρουσιάσουν στο κοινό ένα έργο 'σκληρό', που αναφέρεται στην παιδική κακοποίηση, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσιτή σε όσους την πλησίασαν για να τη γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί της. Φεύγοντας από το ΠολυΤεχνείο μάλιστα, πήγε για δείπνο με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές στην ταβέρνα "Γράνα" στο Χατζή Αιγίου, μιας και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ως γνωστόν, είναι επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης "Πλεύση Ελευθερίας", η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη. Στη φωτογραφία απεικονίζεται με τον γνωστό αιγιώτη έμπορο Δημήτρη Θεολόγη με τον εγγονό του, την κόρη του Σέβη Θεολόγη που έχει αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια των ηθοποιών και τον οδοντίατρο Γιώργο Παπαχριστόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight