Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Έσπερος ΑΟΠΑ πήρε μεγάλη νίκη στην Ελευσίνα

O Έσπερος ΑΟΠΑ πήρε μεγάλη νίκη στην Ελευσίνα

Επικράτησε με 62-70 του Πανελευσινιακού

Με 70-62 νίκησε ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό, στον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που είχε να δώσει ως το φινάλε (πλέον απομένουν τρεις).

Το στίγμα για το τι ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι και πόσο σημαντική ήταν η νίκη το έδωσε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης, ο οποίος τόνισε:

«Είχαμε ομαδικότητα, κίνητρο και σωστή λειτουργία στην άμυνα. Είναι μία σημαντική νίκη που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι είχαμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς και τώρα έχουμε τρεις. Η νίκη μας στην Ελευσίνα δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν συνοδευτεί από νίκες και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα 10λεπτα: 18-26, 35-40, 50-57, 62-70

Διαιτητές: Μακρής και Βαλούρδος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 11, Μιχαλούτσος 2, Β. Ηλιάδης, Μποχωρίδης 27 (4), Δούκας, Μπένος 11, Μαντζιώρης 11 (2), Ηλ. Ηλιάδης Ηλ., Σπηλιόπουλος.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Κεσαπίδης): Φραντζής 5 (1), Στυλίδης 12, Μαγιντόμπε 7 (1), Ροκανάς, Κελεσίδης 5 (1), Τρυφωνόπουλος 2, Αγγελόπουλος, Καραβανάς 8, Γκόβας 17 (3), Ψαρόπουλος 12 (2), Μακρής 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ παίζει εντός με Εργοτέλη


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports