Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Φινάλε με λευκή ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο για τον Παναιτωλικό

Σουπερλίγκ: Φινάλε με λευκή ισοπαλία στο...

Ισοπαλία εκτός έδρας για τους Αγρινιώτες μετά την 23η αγωνιστική στα Χανιά

Χωρίς κίνητρο Ηρακλής και Παναιτωλικός έμειναν και χωρίς γκολ (0-0) στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου που ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις τους!

 

Αντίο στη φετινή Super League είπαν Ηρακλή και Παναιτωλικός με το ισόπαλο 0-0 του Καυτανζογλείου Σταδίου για την 30η και τελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος να τους έδωσε τον τελευταίο τους βαθμό.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να κλείσει με νίκη την φετινή της πορεία στην έδρα της και μπροστά στους φιλάθλους της όπως είχε κάνει για τελευταία φορά στην 21η αγωνιστική με το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα από το γκολ του Απόστολου Βέλλιου.

Κι όσο για αυτή του Γιάννη Μαντζουράκη έμεινε αήττητη μακριά από το Αγρίνιο και πάλι μετά την 23η αγωνιστική όταν είχε φύγει με την ισοπαλία από τα Χανιά και το τελικό 1-1 στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο (64’ Πασάς), Τσιλιανίδης (90’ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Βέλλιος (76’ Περόνε).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Φερέιρα (77’ Βασιλούδης), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι, Ουαρντά (83’ Κλέσιο), Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Μάρτεν).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ανατροπή χωρίς αντίκρυσμα για τον Αστέρα επί της Βέροιας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports