Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο final four του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας

Στο final four του  Πανελληνίου σχολικού...

Οι αθλητές αναχωρούν τη Δευτέρα για τη Βέροια

Την Δευτέρα το πρωί η ποδοσφαιρική ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας θα ταξιδέψει για την Βέροια για να λάβει μέρος στις 19 και 20 Απριλίου στην τελική φάση του final four του  Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος  Λυκείων περιόδου 2015-16. Εκτός από το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας έχουν προκριθεί επίσης στα τελικά το Λύκειο Αρναίας Χαλκιδικής, το Λύκειο Ιεράπετρας Κρήτης και ο νικητής των Λυκείων Θεσσαλονίκης – Λαμίας. Την παραμονή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ζευγαριών των ημιτελικών , ενώ στις 20 Απρίλιου τα δύο ηττημένα σχολεία θα αγωνισθούν στον μικρό τελικό και οι νικητές στον τελικό.

Η ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας θα αποτελείται από τους μαθητές/ποδοσφαιριστές:

Διονύσιος  Βεντουρής,  Αλέξανδρος  Αθανασακόπουλος, Θεόδωρος  Μυλωνάς, Δημήτριος  Γιάννης, Ηλίας Μαντάς, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Μολφέτας, Ανδρέας  Τζαβάρας, Νικόλαος  Κόλιας, Γεώργιος  Νταγιούκλας, Ελευθέριος Μπαρλάς,  Κωνσταντίνος  Μπαλτίκας, Αριστείδης Κολοβούρης, Γεώργιος Κωστογιαννόπουλος,Ηλίας Μητρόπουλος, Παρασκευάς Κονταρής, Δημοσθένης Βασιλόπουλος.

Το σχολείο θα εκπροσωπήσει ο υποδ/ντης κ. Δημήτριος Γιαννέλος.

Μεγάλη απούσα από τους αγώνες θα είναι η γυμνάστρια του σχολείου κ. Βάσω Βουκελάτου ( βρίσκεται ήδη στην Βενετία με το 7ο ΕΠΑΛ για  προγραμματισμένες εκδηλώσεις από την αρχή της σχολικής χρονιάς του προγράμματος Λαβύρινθος στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ) και θα την αντικαταστήσει ο γυμναστής κ. Άγγελος Ροζής.

Το γραφείο φυσικής αγωγής Ν. Αχαΐας θα εκπροσωπήσει ο γυμναστής κ. Τάκης Αντωνόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι η υπεύθυνη του γραφείου φυσικής αγωγής Ν. Αχαΐας κ. Γεωργία Μητρογιάννη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports