Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διακρίσεις Πατρινών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα BADMINTON εφήβων-νεανίδων

Διακρίσεις  Πατρινών αθλητών στο Πανελλή...

Δεύτεροι οι Γιώργος Κτενάς και Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος της ΝΕΠ στο διπλό Χάλκινος ο Κτενάς στο Απλό

Άλλη μια επιτυχημένη αποστολή για τους πατρινούς αθλητές Μπάντμιντον της ΝΕΠ. 2 Αργυρά και 1 χάλκινο ήταν τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές της ΝΕΠ με τον Κτενά Γιώργο αθλητή μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας (2ος στους παίδες) να περνάει στα μετάλλια στο απλό χάνοντας στον ημιτελικό από τον αθλητή της Έδεσσας Κορδάλη με 2-1 σετ και έμεινε εκτός τελικού. Στο διπλό ο Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης μαζί με τον Κτενά Γιώργο έφτασαν μέχρι τον τελικό και εκεί έχασαν στην Ρώσικη ρουλέτα καθώς το παιχνίδι μετά από 1-1 σετ κρίθηκε στο τρίτο σετ και με σκορ 23-21 έτσι οι πατρινοί αθλητές έμειναν με την πικρία στην δεύτερη θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος άφησαν όμως εξαιρετικές εντυπώσεις και σίγουρα τα μηνύματα για το μέλλον το πατρινού Μπάντμιντον που πρωταγωνιστεί σταθερά όλα τα χρόνια και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες είναι πολύ αισιόδοξα.

Οι αθλήτριες Δανάη Γιαννοπούλου και Σωτηροπούλου Ελένη του Απολλώνιου Πατρών έμειναν στην 16αδα σε απλό και διπλό κερδίζοντας πλούσιες εμπειρίες για την συνέχεια.

Ο προπονητής Κώστας Μπονέλης δήλωσε πως έχουμε φτάσει στο σημείο να στενοχωριόμαστε μετά από ένα τελικό στην τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος και αυτό δείχνει πως το επίπεδο τον αθλητών μας είναι πολύ υψηλό. Μέσα από το προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ( πρωτίστως γηπεδικό ) αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε είναι η ηθική ικανοποίηση βλέποντας τους κόπους μας και τις προσπάθειες των παιδιών να εξαργυρώνονται από τις συνεχείς επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο, διακρίσεις που πριμοδοτούν τους αθλητές για την είσοδο τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επίσης το γεγονός ότι το Badminton αναπτύσσεται συνεχώς, και στην Πάτρα πολύ μικροί αθλητές έρχονται με τους γονείς τους να το γνωρίσουν και τελικά κολλάνε με αυτό το Ολυμπιακό άθλημα για πολλά χρόνια.

Συνέχεια το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον  Σιδηροκάστρου με 7 συμμετοχές 20-24 Απριλίου και μετά για άλλη μια χρονιά το σχολικό πρωτάθλημα Μπάντμιντον δημοτικών σχολείων που θα γίνει 18 Μαΐου στην Κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ Ολυμπιονίκης Τόφαλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports