Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνάντηση απόψε κατά των αμβλώσεων

Πάτρα: Συνάντηση απόψε κατά των αμβλώσεων

Με στόχο τη στήριξη μητέρων που πιέζονται να διακόψουν την κύηση

Η ανάγκη να βοηθηθούν αυτές οι γυναίκες και αυτές οι οικογένειες ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της εκστρατείας που ξεκινά την Κυριακή στις 17 Απριλίου, ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση έχουν έναν και μόνο σκοπό: να στηρίξουν τις υποψήφιες μητέρες που για διάφορους λόγους πιέζονταν να διακόψουν την κύηση. σκοπός, να προσφερθεί τόσο οικονομική όσο και ψυχολογική στήριξη στις μητέρες και τις οικογένειες, τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό, καθώς οι ανάγκες, στη συνέχεια, είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Η όλη προσπάθεια στηρίζεται από τον σύλλογο αγέννητου παιδιού με την Πρ Ελλη Τζολα, την Ένωση Γυναικών Πάτρας με Πρ. την κ. Άννα Μαρία Ρογδάκη, την Πολυτεκνική Οργάνωση Αχαΐας με Πρ. την κ. Τασία Μανωλοπούλου, την Γυναικολόγο Μαιεύτηρα κ. Εύα Μαυρομμάτη και την ψυχολόγο Χαρα Γουλιαμη.

Ποιες μπορούν να βοηθηθούν ; Γυναίκες θύματα εγκατάλειψης, κακοποίησης ή αβοήθητες, που, κόντρα σε όλα τα δεδομένα, θέλουν να φέρουν στη ζωή το παιδί τους. Η στήριξη που παρέχουν είναι ψυχολογική και πνευματική, αλλά και υλική.

Πώς ακριβώς θα βοηθηθούν οι μητέρες μετά την εκστρατεία; Ενημερώνουν χωρίς να μεταγγίζουν φοβίες. Βοηθούν τη γυναίκα που πηγαίνουν σε εκείνες, τη στηρίζουν ψυχολογικά και υλικά. Από την ημέρα που τους επισκέπτεται μια υποψήφια μητέρα, αρχίζουν να ετοιμάζουν τη λεγόμενη "προίκα του μωρού". Ό,τι μπορεί να χρειαστεί το μωρό τους πρώτους μήνες και μέχρι τα δύο πρώτα του χρόνια (αν χρειαστεί, και για περισσότερο καιρό): Ρούχα, γάλα, πάνες, θήλαστρα, παιδικά έπιπλα, αλλά και ρούχα για εκείνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις