Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ν.Ε. Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Απομένει μόνο η υπογραφή της σύμβασης με τον μειοδότη εργολάβο για την ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών

Ν.Ε. Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Απομένει μόνο η υπο...

Στην επιστολή της η Νομαρχιακή αφήνει αιχμές για την στάση του Προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το γήπεδο των Προσφυγικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης, «από το 2014 και ειδικότερα το 2015, η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ανέδειξε το αίτημα πολλών αθλητικών σωματείων και αθλητών της Πάτρας για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Προσφυγικών, κατά προτεραιότητα, μαζί με το θέμα της Αγυιάς.

Η Κυβέρνηση, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα αυτό, το οποίο στήριξαν από την πρώτη στιγμή τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Η γραφειοκρατική διαδικασία έχει, πλέον, ολοκληρωθεί και απομένει μόνο η υπογραφή της σύμβασης με τον μειοδότη εργολάβο.

Η προσπάθεια του Προέδρου της ΕΠΣ –Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας να παρουσιάσει το έργο ως προσωπική του, και μόνο, επιτυχία, αποσιωπώντας τον καθοριστικό ρόλο συγκεκριμένων πολιτικών αποφάσεων θυμίζει λογικές δεκαετίας ’60 και ’70 με στημένες φωτογραφίες ή στρατευμένα δημοσιεύματα.

Τα στελέχη του αθλητισμού αγωνίζονται καθημερινά για να λύνουν προβλήματα. Δεν παραμένουν άφωνοι για χρόνια δικαιολογώντας παραλείψεις ή αμέλειες ημετέρων και “ξυπνάνε” για να καρπώνονται έργα και αποφάσεις άλλων.

Καλούμε τους ανθρώπους του αθλητισμού της Αχαΐας να καταδικάσουν το “θέατρο” και να στηρίξουν τη σκληρή δουλειά που κάποιοι κάνουν επιτέλους σ΄ αυτή τη χώρα προσπαθώντας να καλύψουν κενά δεκαετιών βάζοντας, ταυτόχρονα, τις βάσεις για την ανάπτυξη του μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εστάλη από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αχαΐας (Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη, 5ος & 6ος όροφος, Πάτρα). Τηλ: 2610 220600.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports