Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μένιος Ρουμελιώτης: "Η γκρίνια για μερικούς, είναι το πάθος του αθλητή"

Μένιος Ρουμελιώτης: "Η γκρίνια για ...

Ο έμπειρος "κοκκινόμαυρος" λίμπερο μιλά για την φετινή χρονιά της Παναχαϊκής

Ο Μένιος Ρουμελιώτης είναι από τους αθλητές που αποτελούν τον βασικό κορμό, της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος λίμπερο μίλησε στην εφημερίδα "Match" κάνοντας τον απολογισμό της φετινής επιτυχημένης για τους "κοκκινόμαυρους" χρονιάς.

H Παναχαϊκή πέτυχε τον στόχο της παραμονής και μάλιστα μπήκε στην οκτάδα του πρωταθλήματος. Είσαι ικανοποιημένος από την τελική βαθμολογία;

Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά, ήταν η πιο επιτυχημένη της Παναχαϊκής σε επαγγελματική κατηγορία, αφού ο στόχος μας ήταν η παραμονή και τα καταφέραμε, αφού μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου αποφύγουμε και τα πλέι άουτ. Παίξαμε καλό βόλεϊ και κάνουμε σημαντικές νίκες που μας βοήθησαν στην πορεία μας.

Πιστεύεις ότι ήσασταν πιο έμπειροι γενικότερα φέτος;

Σίγουρα σαν σύνολο, καταφέραμε διοίκηση, παίκτες και προπονητής να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τον στόχο μας.

Στα περισσότερα παιχνίδια ανεξάρτητα αποτελέσματος και αντιπάλου, είχατε πολλές διαμαρτυρίες και ...γκρίνια. Συμφωνείς;

Αυτό που μερικοί βλέπουν και εισπράττουν ως γκρίνια, είναι το πάθος του αθλητή να διεκδικήσει τον πόντο, τη νίκη και οτιδήποτε καλύτερο μπορεί για την ομάδα του ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει. Αυτό συμβαίνει και στην Παναχαϊκή, διεκδικούμε κάθε πόντο, κάθε φάση όλοι με πάθος και δεν νομίζω να αλλάξει. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζει η Παναχαϊκή.

Ο στόχος της Παναχαϊκής τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Θεωρώ ότι η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, σε ένα μεγάλο ποσοστό, αν και αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Από εκεί και πέρα θα κριθούν όλα και από την βοήθεια που θα υπάρξει από τους χορηγούς.

Με δεδομένο ότι στο δεύτερο γύρο με την προσθήκη των ξένων, ήσασταν έκτοι, με βάση τα αποτελέσματα, αυτό δεν σας ανοίγει την όρεξη για το κάτι παραπάνω;

Σίγουρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προωθηθούν τα δικά μας παιδιά όπως οι Μαυραγάνης και Γεωργακόπουλος, ενώ θα ήθελα να τονίσω ότι εξαιρετική ήταν η χρονιά για τον Βλαχοστάθη, ενώ ο Ιτάλο θεωρώ ότι έχει πολλά να δώσει στο μέλλον.

Το δίδυμο των ξένων (Τόρρες και Βάλτερ), έκανε τη διαφορά τελικά;

Ήρθαν στην ομάδα δύο ξένοι που η αθλητική τους πορεία στο παγκόσμιο βόλεϊ, είναι γνωστή σε όλους και οι οποίοι κατάφεραν να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα αμέσως. Ήταν σαν να παίζαμε με τους Τόρρες και Βάλτερ χρόνια μαζί. Νομίζω ότι ήμασταν τυχεροί με τους ξένους μας και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του κόσμου στους αγώνες σας, έτσι δεν είναι;

Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε βόλεϊ, παίξαμε καλά, διεκδικώντας κάθε πόντο, κάθε φάση και κάθε αγώνα. Αυτό θεωρώ ότι άρεσε στους φιλάθλους μας, που μας ενίσχυσαν όλη τη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ: Αυτή είναι η Παναχαϊκή - Κέρδισε με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports