Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Μεγάλο διπλό του Παναιγιάλειου στο "Ελ Πάσο"

Φούτμπολ Λιγκ: Μεγάλο διπλό του Παναιγιά...

Οι μελανόλευκοι επιβλήθηκαν με 2-1 της Καλλιθέας

Εμφάνιση μεγάλης ομάδας από τον Παναιγιάλειο και στη Καλλιθέα! Η ομάδα από το Αίγιο έφυγε με τρίποντο από την Αθήνα, επικρατώντας 1-2 της Καλλιθέας!

Ο Παναιγιάλειος νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης των νοτίων προαστίων, στο ματς που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στην όγδοη θέση τη βαθμολογίας, πολύ μακριά από τις προνομιούχες θέσεις και χωρίς συγκεκριμένη στόχο για τη συνέχεια της σεζόν, κάτι που ισχύει και για την αθηναϊκή ομάδα, που παρέμεινε στην έβδομη θέση.

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, τις περισσότερες για τους γηπεδούχους, οι «μελανόλευκοι» του Αιγίου προηγήθηκαν με 0-2. Στο 31΄, ο Σκαρτσίλας έκανε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σταμόπουλου, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παθών, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 39’, μετά από ωραίο συνδυασμό των «μελανόλευκων», η μπάλα έφτασε ξανά στον Σκαρτσίλα, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-2.

Στο 65’, σουτ του Σταύρου μέσα από την περιοχή, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά με νέο σουτ ο Ρικαρντίνιο έκανε το 1-2 και διαμόρφωσε τα τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ: 65' Ρικαρντίνιο / 31' πεν., 39' Σκαρτσίλας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Νόνης, Τζάκσον, Σταύρου, Γκίνη, Σμυρλής, Τσίπρας (58' Φαρία), Φράγκος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κολόκας, Παπαχρήστος, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος (83' Μαυρόπουλος), Ζουνίνιο (67' Ζαχαρόπουλος), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (77' Γκούφας).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ και ο ΓΣ Παναιγιάλειος για τον χαμό του Βασίλη Κατσίβελου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports