Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Σαρωτικός Ολυμπιακός στο Αγρίνιο-Εντυπωσιακή αναμέτρηση με 7 γκολ

Σουπερλίγκ: Σαρωτικός Ολυμπιακός στο Αγρ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 5-2 του Παναιτωλικού

Ο Ολυμπιακός πέρασε... με περίπατο από το Αγρίνιο, αφού σε ένα ματς όπου είχε... 7 γκολ (!!!) κέρδισε εύκολα με 2-5 τον Παναιτωλικό! Δοκάρι ο Ντα Κόστα, που βρήκε και δίχτυα, ενώ άθελα του συμμετείχε και στο γκολ του Ουάρντα!

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο για την 29η αγωνιστική της Super League και η απουσία σκοπιμότητας από τις δύο ομάδες είχε ως αποτέλεσμα ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και 7 συνολικά τέρματα.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Κούσας προσέφερε απεικόνιση του Τρίτορμου στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού κράτησαν πανό που έγραφε "Forca Clesio" και πήγαινε στον συμπαίκτη τους που έχασε τον πατέρα του πριν μερικές ημέρες.

Ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από τις απουσίες των Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Σαλίνο ή το γεγονός πώς έμειναν στον πάγκο οι Ιντέγε και Πάρντο. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τα επίπεδα του σκορ στο 5-0, πριν ο Παναιτωλικός μειώσει με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Φορτούνη, που σκόραρε, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν μια διαρκής πηγή έμπνευσης για τους φιλοξενούμενους και... πονοκεφάλου για τους γηπεδούχους.

Γκολ: 88' Ουάρντα, 90' Κάπελ / 7' Φορτούνης, 30' Ντα Κόστα, 57' Σεμπά, 69' Πουλίδο, 86' Πάρντο

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67' Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46' Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Κασάμι (78' Μπουχαλάκης), Ερνάνι (68' Πάρντο), Σεμπά (77' Φουστέρ), Πουλίδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού και από το Καυτανζόγλειο

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports