Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαναστασίου: Γελοία και αστεία τα όσα αναφέρει ο κ. Λιατσής για τα απορρίμματα

Παπαναστασίου: Γελοία και αστεία τα όσα ...

Λιατσής "Αν πεθάνει ένα παιδί στην πόλη του Πύργου, θα υπογράψω να καταδικαστεί"

Οξύνθηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου εκτός των άλλων συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιατσής «αν πεθάνει ένα παιδί στην πόλη του Πύργου γιατί είμαστε αντιμέτωποι με τις αρρώστιες, θα υπογράψω να καταδικαστεί». Μάλιστα ο κ. Λιατσής σκλήρυνε ακόμα περισσότερο τη στάση του απέναντι στο Δήμαρχο Αγρινίου, παροτρύνοντας μάλιστα όποιον πρόεδρο Συλλόγου ή όποιες κοινωνικές ομάδες και φορείς παίρνουν καθημερινά θέσεις για τα σκουπίδια, να κάνουν καταγγελία στο Υπουργείο ζητώντας να εφαρμοστεί η απόφαση, που προβλέπει ποινικές διώξεις σε όσους αρνούνται να λάβουν τα σκουπίδια.

Παράλληλα υποστήριξε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι «με αυτόν τον άνθρωπο που με την ψήφο μου βγήκε πρόεδρος της ΠΕΔ δεν θέλω να είμαι ξανά ούτε στο ίδιο κόμμα» οδηγώντας την κόντρα στα «χαρακώματα».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου υπενθυμίζουμε ότι αρχικά μπήκε στο τραπέζι του διαλόγου για το ζήτημα των απορριμμάτων, ωστόσο στη συνέχεια εξέφρασε την άρνησή του μετά τις δηλώσεις του Αιτωλοακαρνάνα Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι «όποιος δεν τηρήσει την απόφαση θα έχει ποινικές ευθύνες» την ώρα όμως που οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για άμεση λειτουργία του ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς στην Ηλεία έχουν πέσει στο κενό.

Πως σχολιάζει ο κ. Παπαναστασίου στη «Σ» τις τελευταίες δηλώσεις Λιατσή

"Μιλάμε ξεκάθαρα για αστειότητες και γελοιότητες. Είναι απαράδεκτος. Αντί να μας πουν στην Ηλεία για ποιο λόγο δεν προχώρησαν τον σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμμάτων όπως πράξαμε εμείς και άλλες περιοχές, μας εγκαλούν κιόλας. Αποδείξαμε κατά το πρόσφατο παρελθόν αν είμαστε στο πλευρό των Ηλείων ή όχι.

Αλλά ο εμπαιγμός σε βάρος της πόλης μου δεν θα περάσει. Διαρκώς προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις οι οποίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Και βέβαια αυτό δεν είναι ευθύνη του κ. Λιατσή αλλά του κ. Κουρουμπλή. Αυτός άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ε, όχι. Δεν μπορεί να γίνονται όλα για την Ηλεία. Αναρωτιέμαι όμως. Μήπως θεωρούν τους αυτοδιοικητικούς της Ηλείας τα «δικά τους παιδιά» και έχουν βάλει εμάς απέναντί τους; Η τακτική αυτή δεν θα περάσει".


Το μόνο σίγουρο είναι  ότι το σήριαλ των απορριμμάτων της Ηλείας θα έχει κι’ άλλα επεισόδια, μετά και την τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Πύργου.

sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις