Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή Πολύζου που δολοφονήθηκε πριν 5 χρόνια στην Κοζάνη

Συνελήφθη η μητέρα και ο πατριός του 23χ...

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει η εκπομπή "Φως στο τούνελ"

13.35 πμ Αμίλητη και χωρίς να πει ούτε μια λέξη στους αστυνομικούς που τη μετέφεραν από τον Ασπρόπυργο στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται, παρέμεινε η μητέρα του Κωστή Πολύζου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.

Σε μια, περίπου, ώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ θεωρείται πιθανή ακόμη και σήμερα η μεταγωγή της ίδιας, αλλά και του συζύγου της και πατριού του Κωστή Πολύζου, στον ανακριτή Κοζάνης.

Εάν αυτό δε συμβεί σήμερα, τότε θα μεταφερθούν στην Κοζάνη πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

11.17 Η υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου στην Κοζάνη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 5 χρόνια παίρνει νέα τροπή, καθώς συνελήφθησαν η μητέρα του και ο πατριός του. Την υπόθεση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αφορούσε αρχικά στην εξαφάνιση του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο εισαγγελέας Κοζάνης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον πατριό του άτυχου 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, αλλά και για την ίδια τη μητέρα του, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και οι δύο συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα. 
Έπειτα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια - ο Κωστής είχε εξαφανιστεί  στις 18 Φεβρουαρίου 2011 - και τέσσερα και πλέον χρόνια από την ημέρα -26 Σεπτεμβρίου 2011- που βρέθηκε το πτώμα του, σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη έρχεται να σοκάρει την περιοχή, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς η δολοφονία του νεαρού είχε λάβει τεράστια έκταση, κυρίως λόγω των συνεχώς ερευνών και εκπομπών της Αγγελικής Νικολούλη.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού (από κυνηγό) της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Α.Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

Η μικρή τοπική κοινωνία της Σιάτιστας ψιθύριζε πως «τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους» και, σύμφωνα πάντα με τη σημερινή εξέλιξη, μάλλον αποδεικνύεται πως δεν είχαν άδικο.

Η επιμονή αντρών της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης-θρίλερ από τον σημερινό ανακριτή της Κοζάνης οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης και του πατριού, αλλά και της μητέρας του Κωστή, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στην Αθήνα.

Πλέον, αναμένεται η συνέχεια της υπόθεσης, με την πιθανή προφυλάκιση και των δυο, αλλά και τον ορισμό δικάσιμου για την πολύκροτη δολοφονία του Κωστή, οι συνθήκες και οι λεπτομέρειες της οποίας σόκαραν ολόκληρη την Ελλάδα…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο www.kozanimedia.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις