Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Μαρία Πολύζου θα τιμηθεί από τον ΣΕΓΑΣ για την κοινωνική της δράση

Στίβος: Η Μαρία Πολύζου θα τιμηθεί από τ...

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος για την ομάδα «Marathon Team Greece By Maria Polyzou»

Με βράβευση, όπως ακριβώς έκλεισε το 2015, μπήκε ο νέος χρόνος για την Μαρία Πολύζου και την ομάδα δρομέων που έχει συστήσει, την «Marathon Team Greece By Maria Polyzou».

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος θα τιμηθεί από τον ΣΕΓΑΣ αλλά αυτή τη φορά η διάκριση αφορά την κοινωνική δράση της ομάδας της, της «Marathon Team Greece By Maria Polyzou».

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (κτίριο της οδού Πειραιώς – Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου) θα πραγματοποιηθεί η φετινή εκδήλωση Αναγνώρισης και Βράβευσης Συντελεστών Μαραθωνίου Αθήνας 2015 του ΣΕΓΑΣ.

Η κα Πολύζου θα τιμηθεί για τη  δημιουργία της ομάδας «Marathon Team Greece By Maria Polyzou» η οποία πέρα της μαζικότητας – καθώς πλέον μέλη της είναι εκατοντάδες δρομείς διαφόρων ηλικιών – αναπτύσσει παράλληλα και διαρκώς έντονη κοινωνική δράση, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τον κοινωνικό χαρακτήρα και τις αρχές κοινωνικής αλληλεγγύης που προτάσσει ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ».

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι η Marathon Team Greece σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μπορούμε» επιχειρεί να μετατρέψει τα χιλιόμετρα που καλύπτουν οι δρομείς της σε προσφορά για απόρους ανθρώπους έχοντας εξασφαλίσει μέχρι τώρα παραπάνω από 25.000 μερίδες φαγητού.

Τακτικά οι δρομείς της ομάδας προσφέρουν διατροφικά προϊόντα πρώτης ανάγκης σε φιλανθρωπικούς συλλόγους ενώ η Μαρία Πολύζου τις ημέρες των εορτών βρέθηκε κοντά στα παιδιά του « ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»   και ήταν δίπλα στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, και έχουν ανάγκη δότη μυελού των οστών.

Το 2016 όλοι οι δρομείς της ομάδας θα υποστηρίξουν και θα συν-τρέχουν μαζί με τον αγώνα των παιδιών, με βαθιά ευαισθησία , και αίσθημα σεβασμού και ευθύνης με σκοπό να προσφέρουμε ένα μέρος τους εαυτού μας για να σωθεί ένα παιδί.

Βοηθώντας το να σταθεί και να δει με όραμα τη ζωή και να δει μέσα από το δικό μας δρόμο που ακολουθούμε, τον Μαραθώνιο, ότι “ NOTHING IS IMPOSSIBLE”και το μήνυμα “MARATHON IS LIFE “ με την υπογραφή του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων (ΑΙΜΣ) κ. Πάκο Μποράο.

Επιπλέον η Μαρία Πολύζου, πέραν των προπονητικών συμβουλών, έχει ως προτεραιότητά της τη μετάδοση στους αθλητές της των διαχρονικών μηνυμάτων του αγωνίσματος του Μαραθωνίου για Ειρήνη, Αγάπη, Δημοκρατία!

Χαρακτηριστικό είναι ότι βράβευσε τους μαραθωνοδρόμους δρομείς της ομάδας μετά την επιτυχία τους στον Μαραθώνιο της Αθήνας, με ένα στεφάνι ελιάς από τη γη του Μαραθώνα.

Το 2016 μπαίνει λοιπόν με βράβευση για την Marathon Team Greece By Maria Polyzou ενώ το 2015 είχε κλείσει επίσης με βράβευση, για τη μαζική συμμετοχή της ομάδας στους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης που διοργανώθηκαν στη Νέα Σμύρνη τον Οκτώβριο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Πολύζου: Μια ζωή γεμάτη διακρίσεις και συγκινήσεις-Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος ξεκίνησε από το Εθνικό στάδιο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports