Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προς επικαιροποίηση οι φωτεινοί σηματοδότες στην Ηλεία

Προς επικαιροποίηση οι φωτεινοί σηματοδό...

Πολλά φανάρια παραμένουν εδώ και χρόνια σβηστά

Αρκετοί είναι οι κόμβοι στην πόλη του Πύργου, όπου ενώ έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα δεν λύνεται και τα φανάρια παραμένουν εδώ και χρόνια σβηστά. Πρόσφατα στο δήμο Πύργου, ελήφθη η απόφαση να γίνει επανεξέταση των κόμβων αυτών και οι προτάσεις που θα υπάρξουν να συζητηθούν μεταξύ των αρχηγών των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτεινοί σηματοδότες σε κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης όπως αυτή στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, Υψηλάντους και Αγ. Γεωργίου αλλά και Κατακόλου και Ερυθρού Σταυρού, δεν έχουν ανάψει παρά λίγες ώρες εδώ και αρκετά χρόνια και έκτοτε παραμένουν σβηστοί.

Με δεδομένο ότι σε κάποια σημεία κρίνεται απαραίτητη η λειτουργία τους και σε κάποια άλλα περιττή, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Πύργου Νίκος Βλαχαντώνης έχει αναλάβει να εξετάσει τα σημεία όπου σήμερα δε λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες αλλά και εκείνα που λειτουργούν, για να καταθέσει τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του, για πιθανές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου θα συζητήσουν αυτές τις προτάσεις και θα αποφασίσουν για το μέλλον των φαναριών στην πόλη του Πύργου. Εκτιμάται πως σε κάποιες περιπτώσεις φωτεινοί σηματοδότες που δε λειτούργησαν ποτέ θα καταργηθούν και θα απομακρυνθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις