Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Oι «πεταλούδες» της νύχτας είναι ακόμα στην Τσαμαδού

Πάτρα: Oι «πεταλούδες» της νύχτας είναι ...

Συνεχίζεται η υπαίθρια πορνεία

Στέκι του αγοραίου έρωτα παραμένει η οδός Τσαμαδού τα βράδια, με τις έγχρωμες αλλοδαπές να τη στήνουν στην οδό και πολλές φορές και στους γύρω δρόμους, περιμένοντας να κλείσουν κάποιοι πελάτη και να του προσφέρουν ερωτική ικανοποίηση.

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ένα από αυτά, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στην Τσαμαδού, κοντά στην Αγίου Ανδρέου, δύο μαύρες γυναίκες βρίσκονταν στο σημείο.

Όπως μάλιστα είχε καταγγελθεί παλιότερα στο thebest.gr σε κάποιες περιπτώσεις, ικανοποιούσαν τους πελάτες τους μέσα σε αυτοκίνητα και εν πολλοί σε κοινή θέα.

Οι γυναίκες κάνουν στέκι τους και άλλα σημεία της οδού Τσαμαδού, κυρίως στην Κορίνθου και τη Μαιζώνος και κινούνται συνήθως στις οδούς ,Τσαμαδού , Μιαούλη, Σαχτούρη μεταξύ Κορίνθου και Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πελάτες ς τους είναι ποικίλης ηλικιακής διαβάθμισης  και εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι ανήκουν ακόμα και στην ηλικία των 30 περίπου ετών.

Ο παράνομος αγοραίος έρωτας ως γνωστόν μπορεί να αποτελέσει υγειονομική βόμβα , δεδομένου ότι οι γυναίκες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, δεν έχουν ελεγχθεί ιατρικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις