Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δεύτερο διπλό της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στην Κομοτηνή

Σουπερλίγκ: Δεύτερο διπλό της ΑΕΚ στο πρ...

Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν του Πανθρακικού με 2-1

Το νικηφόρο σερί που ευελπιστεί να κάνει ξεκίνησε -έστω και δύσκολα- η ΑΕΚ. Παρά την κακή εμφάνιση, η «Ένωση» έφυγε με το διπλό από την Κομοτηνή (2-1 τον Πανθρακικό) κι έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις .

Με 4-3-3 και τον Γιόχανσον για πρώτη φορά σε πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή παρέταξε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ. Επίσης, ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Θέσαρ Άρθο που έκανε το ντεμπούτο του με τα "κιτρινόμαυρα". Από την άλλη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε για τον Πανθρακικό το κλασσικό 4-2-3-1.

Από νωρίς η "Ένωση" έδειξε τις διαθέσεις της. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκάλο έπιασε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη να διώξει εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 18' ανταμείφθηκαν.

Από τη σέντρα του Μπαρμπόζα από τα δεξιά, ο Γιόχανσον με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Πανθρακικού που άρχισαν να απειλούν με κάποια μακρινά σουτ την εστία του Μπαρόχα.

Ο κίπερ της ΑΕΚ δεν ήταν σταθερός, ενώ πολλές φορές μάζευε τη μπάλα σε δεύτερο χρόνο, χωρίς να προσφέρει σιγουριά στο τέρμα.

Έτσι στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μια "ανάσα" από την ισοφάριση όταν μετά από σουτ του Βάλτερ, ο Μπαρόχα απέκρουσε ασταθώς, όμως ο Μπαϊκαρά από κοντά δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Πασχαλάκη και ο Μπουονανότε από τα 11 βήματα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Πανθρακικός όμως κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 68'. Το σουτ του Μάρτινς βρήκε πάνω στον Άρθο, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να μπερδεύει τον Μπαρόχα. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να "κλειδώσει" το ματς στο 82', όταν ο Μπουονανότε βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, αλλά το κοντρόλ του Αργεντινού ήταν τραγικό.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε κι έτσι η ΑΕΚ πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της για φέτος στο πρωτάθλημα.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (35' Μπουγαΐδης), Παπαχρήστος, Μεχιά, Λαδάκης (63' Νικόλτσης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Φερνάντεθ (46' Μάρτινς), Χασομέρης

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος (75' Κορδέρο), Μπαρμπόζα (75' Λαμπρόπουλος), Μπουονανότε, Αραβίδης (86' Τζεμπούρ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Εύκολη νίκη της Ξάνθης επί του Πανιωνίου στα Πηγάδια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports