Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Πολ ποζίσιον και στο Μεξικό για τον Νίκο Ρόζμπεργκ

Φόρμουλα 1: Πολ ποζίσιον και στο Μεξικό ...

Τέταρτη συνεχόμενη για τον Γερμανό οδηγό

Από την pole position θα ξεκινήσει για τέταρτο συνεχόμενο Γκραν Πρι ο Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς έκανε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του Μεξικού. Δεύτερος ο Χάμιλτον και τρίτος θα εκκινήσει ο Φέτελ.

Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Nico Rosberg θα εκκινήσει από την pole position με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα μπορέσει να φτάσει και στη νίκη. Μια νίκη που αγνοεί από τις 21 Ιουνίου και τον αγώνα της Αυστρίας, στο Red Bull Ring.

Στο Autódromo Hermanos Rodríguez ο 30χρονος Γερμανός κατάφερε δείχνει σε πολύ κατάσταση έχοντας σημειώσει τον καλύτερό χρόνο τόσο την Παρασκευή όσο και στις δοκιμές του Σαββάτου - ελεύθερες και κατατακτήριες-.

Για την ιστορία, αυτή είναι η πέμπτη pole του Γερμανού στο φετινό Πρωτάθλημα και η 20η συνολικά στην καριέρα του στην Formula 1 (“έπιασε” στη σχετική λίστα τον Damon Hill).

Από τη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Lewis Hamilton, που είχε έξοδο στην τελευταία του γρήγορη προσπάθεια με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Τρίτος ήταν ο Sebastian Vettel με τη Ferrari που ήλπιζε σε κάτι καλύτερο, όπως είπε κι ο ίδιος μετά το πέρας των δοκιμών.

Ακολούθησαν οι Red Bull με τον Daniil Kvyat και τον Daniel Ricciardo να έχουν μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου διαφορά.

Πίσω τους πλασαρίστηκαν οι Williams με τον Valtteri Bottas να βρίσκεται μπροστά από τον Felipe Massa. Οι Max Verstappen, Sergio Perez και Nico Hulkenberg έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λίουις Χάμιλτον στο Όστιν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports