Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Ο Απόλλων CARNA “αποκαλύπτεται” λίγο πριν το τζάμπολ της Α1

Πάτρα: Ο Απόλλων CARNA “αποκαλύπτεται” λ...

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην Περιβόλα

Τα αποκαλυπτήρια του Απόλλωνα CARNA που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Περιβόλα.

Η διοίκηση του συλλόγου παρουσίασε στους χορηγούς και το φίλαθλο κοινό τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζουν τον φετινό Απόλλωνα CARNA λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η επίσημη φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2015-2016, ενώ όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πολύ μικρή γεύση από την φετινή ομάδα.

ΚΑΜΙΣΗΣ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων CARNA, Φίλιππος Καμίσης στον χαιρετισμό του στάθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ενόψει της νέας σεζόν και κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται:

«Μ’ ένα ανανεωμένο ρόστερ ο Απόλλων CARNA επιδιώκει την εδραίωση της θέσης του στην Μπάσκετ Λιγκ, αφού στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να επιστρέψουμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο  «κορμός» της ομάδας μας έχει κι εφέτος πατρινό «χρώμα» και μάλιστα, δώσαμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και νέα δικά μας παιδιά που έχουν όρεξη και εξαιρετικές ικανότητες. Παράλληλα, με την επιλογή και νέων ξένων, αλλά και Ελλήνων έμπειρων παικτών, στελεχώσαμε το ρόστερ μας, το οποίο θα εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ένας άνθρωπος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα που έπιασε δουλειά έβαλε στόχο τη δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου που θα παλεύει κάθε εβδομάδα και μέχρι τέλους για τη νίκη, προσφέροντας παράλληλα θέαμα και εντυπωσιακό μπάσκετ στο κοινό.

Και είμαι βέβαιος, πως η προσπάθεια μας θα βρει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απόλλων είναι όλων και το μεγάλο όπλο του ιστορικού συλλόγου είναι οι υποστηρικτές του».

Παράλληλα, ο Φίλιππος Καμίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους χορηγούς της ομάδας που στέκονται δίπλα στο σύλλογο και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια:

«Θα ήθελα να απευθύνω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες της Πάτρας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες του ιστορικού μας συλλόγου. Χωρίς την έμπρακτη βοήθειά τους, ο Απόλλων δεν θα είχε καταφέρει τόσα πολλά.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Ως νέα διοίκηση φιλοδοξούμε, ο Σύλλογός μας με συνεχή προσπάθεια να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, άθλησης και λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.

Παρά τις δυσκολίες από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η κοινωνία καταφέραμε όχι μόνο να κρατήσουμε «ζωντανή» την ομάδα, αλλά και να την ενισχύσουμε, καθώς επίσης και τις ακαδημίες μας, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Απόλλωνα, αφού τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Ο Απόλλων CARNA είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατός και μας εμπνέει!».

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΤΡΑ ΩΘΗΣΗ»

Ο προπονητής του Απόλλωνα CARNA, Θανάσης Παπαχατζής είπε:

«Εύχομαι αυτή η σεζόν να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα υποσχεθούμε.

Κάθε μέρα θα δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα. Ο κόσμος θα μας δώσει την έξτρα ώθηση έτσι έστω να μην σταματούμε να προσπαθούμε».

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ»

Ο αρχηγός των μελανόλευκων, Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Βασικός μας στόχος είναι να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Περιμένουμε τον κόσμο και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας είχε και μια έκπληξη για τους παραβρισκόμενους μιας και προβλήθηκε για πρώτη φορά το επίσημο βίντεο του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται η νέα ομάδα, όχι όμως ξέχωρα από την ιστορία και το μέλλον του Απόλλωνα. Άλλωστε όπως έλεγαν και οι άνθρωποι του συλλόγου «ο Απόλλωνας εκτός από τον φίλαθλο κόσμο του είναι οι παλαίμαχοί του, οι νυν παίκτες του, αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών του.

Είναι μια ομάδα που με οδηγό την ιστορία του κατακτά το παρόν και κερδίζει το μέλλον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports