Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Περιχαρής η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά της κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο- ΒΙΝΤΕΟ

Περιχαρής η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά της...

Οι δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στην κάμερα της IAAF

Το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Πεκίνο κέρδισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, με άλμα στα 4.80μ.

"Ειμαι περήφανη και ελπίζω να χαρίσω και άλλα μετάλλια στη χώρα μου. Ελπίζω αυτό να μην είναι το μοναδικό", δήλωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου στην κάμερα της IAAF μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο.

Η 29χρονη κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ ταξίδεψε στην Κίνα με σκοπό να επιστρέψει με ένα μετάλλιο και αυτό έκανε. "Νιώθω πολύ όμορφα, είμαι χαρούμενη, ήταν αναμενόμενο (σ.σ. η κατάκτηση ενός μεταλλίου)".

Μετά την εξασφάλιση του μεταλλίου με άλμα στα 4,80μ. ανέβασε τον πήχη στα 4,85 και στα 4,90 όχι βέβαια για να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Πόσο ψηλότερα μπορεί να ανέβει; "Δεν υπάρχει ταβάνι, μέχρι τον ουρανό, μέχρι τα αστέρια".

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη είναι ξεκάθαρη σε ό,τι έχει να κάνει με το στόχο της. "Περιμένω να βρίσκομαι στα μετάλλια, να έχω πηδήξει ακόμα καλύτερα, είναι όμως σημαντική η σταθερότητα (σ.σ. στα μεγάλα άλματα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports