Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Επίσημη πρώτη για την Παναχαϊκή με κόσμο

Βόλεϊ: Επίσημη πρώτη για την Παναχαϊκή με κόσμο

Mε αισιοδοξία και παρουσία πολλών οπαδών, η εκκίνηση της φετινής σεζόν

Mε αισιοδοξία και παρουσία πολλών οπαδών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρουσία πολλών οπαδών της Παναχαϊκής, η οποία επιστρέφει στην Volleyleague μετά από απουσία ενός έτους, σε κλίμα ενθουσιασμού και με πολύ αισιοδοξία εκ μέρους των παικτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση με την οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2015-16).

Η πρώτη συγκέντρωση που σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της Παναχαϊκής στην Volleyleague έγινε στο κλειστό της Αγυιάς. Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατήρ Ιωάννη, οι κοκκινόμαυροι ξεκίνησαν προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Λυκούδη.

Νέα πρόσωπα στη προετοιμασία ήταν οι Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Νίκος Μακρυγιάννης και Γιώργος Κωστόπουλος.

Αναλυτικά, το «παρών» έδωσαν οι: Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Γιάννης Λιβαθηνός, Κώστας Βασιλάκος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Λευτέρης Στούπης και Χρήστο Καραμπέρης, ενώ απουσίαζε ο Νίκος Μαυραγάνης, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τον Γιώργο Λυκούδη, τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Γκίνη και τον φροντιστή Στράτο Παππά.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΤΑΑ Παναχαϊκή παραβρέθηκε ο τιμ μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και ευχήθηκε καλή σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή συμφώνησε με τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου
Βόλεϊ Λιγκ: Ψηφοφορία για τη νέα εμφάνιση της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports