Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Αθηναίου έγινε ο 16ος παίχτης της προεπιλογής της Εθνικής

Μπάσκετ: Ο Αθηναίου έγινε ο 16ος παίχτης...

Αντικαθιστά προσωρινά τον Σπανούλη ο διεθνής γκάρντ του Ολυμπιακού

Κατά την παρουσίαση της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας, ο Φώτης Κατισκάρης είχε επισημάνει πως "ο Βασίλης (σ.σ.: Σπανούλης) θα ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να τελειώσει. Στην πορεία θα ενσωματωθεί πλήρως με την Εθνική ομάδα".

Κάτι που επιβεβαιώνεται από την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να καλέσει εκτάκτως στην προετοιμασία τον Γιάννη Αθηναίου. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι το 16ο μέλος της προεπιλογής, αντικαθιστώντας προσωρινά τον 32χρονο γκαρντ, ο οποίος θα χρειαστεί να απέχει για λίγο από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Γιάννης Αθηναίου επελέγη γιατί , "πέρα από τους 15 που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία στη λίστα η οποία κατατέθηκε επίσημα στη FIBA υπάρχουν ακόμα τρεις αθλητές. Αυτό έγινε γιατί οι σχετικές λίστες συμπεριλαμβάνουν 18 παίκτες με τους τις τρεις που συμπληρώνουν την 18άδα να είναι σε επιφυλακή εάν χρειαστεί. Αυτοί είναι οι Γιάννης Αθηναίου (Ολυμπιακός), Γιώργος Μπόγρης (Μπιλμπάο) και Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός). Οι τρεις συγκεκριμένοι θα κληθούν να βοηθήσουν μόνο εάν προκύψει κάτι απρόοπτο με τους υπόλοιπους της 15άδας".

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports